Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Shiba Inu Prijsvoorspelling nu er $300 Miljoen aan Handelsvolume Binnenstroomt – Verkopen Whales SHIB?

Het prijs van Shiba Inu is vandaag gedaald tot $0.0000114 na het nieuws over financiële problemen bij Silvergate Bank. Dit betekent een daling van 5% in 24 uur, een daling van 13% in een week en een daling van 3,5% in de afgelopen 30 dagen. De meme-token lijkt niet in staat te ontsnappen aan de problemen van de bredere markt.

Vandaag is de verkoop gezien een stijging van het handelsvolume van 24 uur terug naar $300 miljoen, wat leidt tot meer liquiditeit en volatiliteit, wat kan helpen om SHIB te herstellen in de komende dagen. Met de lancering van het layer-two Shibarium-netwerk aanstaande maand, zouden de komende week of twee zeer positief kunnen zijn voor de meme-token.

Voorspelling van de SHIB-prijs na de stroom van $300 miljoen handelsvolume – verkopen walvissen SHIB?

Gebaseerd op de grafiek van SHIB lijkt het erop dat de altcoin nog verder kan dalen voordat hij tot een bodem komt en weer begint te stijgen. Hoewel zijn relatieve sterkte-index (paars) de afgelopen dagen hard is gedaald, is zijn 30-dagen voortschrijdend gemiddelde (rood) nog niet onder zijn 200-dagen gemiddelde (blauw) gedaald, dus het kan nog even duren voordat er een bodem is bereikt.

Hoe ver SHIB daadwerkelijk kan dalen, is mogelijk dat het onder $0.000011 valt in de komende dagen. Of het nog verder daalt, hangt af of Silvergate Bank failliet gaat, zoals gevreesd wordt.

Het hangt ook af van de walvissen en andere grote beleggers, die de laatste dagen hun SHIB-aandelen lijken te verkopen. Als ze blijven verkopen, kan de munt verdere aanzienlijke dalingen verwachten.

Volgens WhaleStats zijn SHIB een van de meest verhandelde tokens onder walvissen, evenals de token met de grootste totale aandelen. In feite bezitten de bovenste 2.000 adressen voor ETH-gerelateerde aandelen SHIB ter waarde van ongeveer $606 miljoen, een daling van slechts $13 miljoen in vergelijking met gisteren.

Omdat ze meestal hun SHIB-aandelen hebben vastgehouden, ondanks enkele verkopen vandaag en gisteren, is het waarschijnlijk dat de meeste walvissen hun SHIB zullen blijven vasthouden, aangezien het naar verwachting zal stijgen wanneer het Shibarium-netwerk wordt gelanceerd.

Inderdaad zal de beta-lancering van Shibarium SHIB op verschillende manieren deze maand versterken. Aan de ene kant zal het simpelweg investeerders meer bullish maken voor SHIB, maar het zal ook uiteindelijk de gebruik van Shiba Inu verhogen, omdat het het netwerk sneller en goedkoper zal maken.

Bovendien zal Shibarium ook het verbranden van SHIB door middel van de vernietiging van transactiekosten verhogen. Dit betekent dat als Shibarium aanzienlijk populair wordt, dit kan leiden tot echt grote prijsstijgingen voor de meme-token.

En aangezien de munt nog steeds 86% is gedaald van zijn all-time high van $0.00008616, heeft het nog steeds veel terrein om te herstellen. Sommige communityleden hopen zelfs dat de lancering van Shibarium uiteindelijk zal zien dat het stijgt tot $0.1.

Natuurlijk zou dit een enorme procentuele winst betekenen, wat onwaarschijnlijk is gezien hoe SHIB al 20.000.000% is gestegen sinds zijn all-time low (in november 2020). Maar met de lancering van SHIB: The Metaverse ook dit jaar, zijn er voor de token zeker substantiële rally’s in het verschiet.

Gegeven de voortdurende populariteit van de metaverse als een nieuw concept in de tech, is een virtuele wereld geïnspireerd door Shiba Inu goed gepositioneerd om te slagen. Zodra het lanceert, zullen gebruikers verkennen, eigendom kunnen verkrijgen en handelen in NFT-gebaseerde stukken land, wat de vraag naar SHIB zal verhogen (als de native token).

Hoewel er geen specifieke lanceringsdatum is voor SHIB: The Metaverse, zal zijn aankomst een nieuw tijdperk voor SHIB helpen creëren, waarin het meer wordt dan een meme-token. Daarom is het niet waarschijnlijk dat het bij $0.0000114 blijft voor te lange tijd.

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 27,682.00 1.06%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,643.34 0.13%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.05%
  • bnbBNB (BNB) $ 212.93 0.5%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.529511 1.15%
  • usd-coinUSDC (USDC) $ 0.999484 0.1%
  • staked-etherLido Staked Ether (STETH) $ 1,643.79 0.17%
  • solanaSolana (SOL) $ 23.25 0.22%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.257516 0.51%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.061223 0.51%