Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Mexico’s op één na rijkste man veranderde net zijn Twitter Bio in Bitcoin

In het kortDe Mexicaanse miljardair heeft zijn Twitter bio geüpdatet naar “Bitcoin”.
Salinas heeft de afgelopen maanden een grote interesse getoond in de munt als alternatief voor fiatgeld.
Hij is de laatste miljardair die zijn bio heeft aangepast naar Bitcoin.
Noot van de redactie: Dit artikel is bijgewerkt en vermeldt nu dat Salinas de op een na rijkste man van Mexico is, en niet de op twee na rijkste.
De op één na rijkste man van Mexico, Ricardo Salinas Pliego, heeft zojuist zijn Twitter-biografie veranderd in Bitcoin. Hij voegt zich bij de rangen van vele rijken die hun trouw zwaaien aan BTC met trots in hun biografie, waaronder MicroStrategy’s Michael SaylorSkybridge’s Anthony Scaramuccien, voor een korte periode, ’s werelds rijkste man, Elon Musk..

Een kort overzicht van Salinas’ bedrijven
Salinas is de op één na rijkste persoon in Mexico en hij staat samen met de Honk Kong magnaat Lui Che-woo op de 106e plaats van rijkste personen ter wereld volgens Forbesmet een nettowaarde van $13,2 miljard.
Salinas is de oprichter en voorzitter van Grupo Salinas, een Mexicaans media- en detailhandelsconglomeraat dat TV Elektra, de op één na grootste omroep van het land, en Grupo Elektra, een detailhandelaar in huishoudelijke apparaten en elektronica, omvat.
Salinas en Bitcoin: een waarschijnlijke match
Salinas heeft zijn oog al een tijdje laten vallen op Bitcoin. Op 21 oktober 2020 plaatste hij een lijst met aanbevelingen voor boekenwaaronder De Bitcoin-normvan econoom Saifedean Ammous.
Een maand later, op 17 november, tweette Salinas een aanval op fiatgeld in het Latijns-Amerikaanse banksysteem en zei hij “het is goed om onze portefeuille te diversifiëren.”

Para iniciar con el #Bitcoin, les comparto un video tomado en un país latino donde los bancos tiran el dinero a la basura (el papel moneda no vale nada) es por eso que siempre es bueno diversificar nuestro portafolio de inversiones 😌.
Esto es la expropiación inflacionaria! 🤦🏻♂️ pic.twitter.com/ahblQW6AhO
– Ricardo Salinas Pliego (@RicardoBSalinas) 17 november 2020

Salinas heeft ook een interview geplaatst waarin hij sprak over Bitcoin. Zijn laatste BTC-gerelateerde tweet van het jaar adviseerde al zijn volgers die geïnteresseerd zouden kunnen zijn in de munt om het account te volgen van Bitcoin-goeroe Dan Held.
Gisteren,retweette Salinas HeldHet tweetal vierde de groeispurt van de Bitcoin, die een prijs van $40k bereikte.
En Salinas zei in november dat hij 10% van zijn liquide portefeuille in Bitcoin had zitten.

Het koppelen van Salinas en Bitcoin lijkt al een paar maanden aan de gang te zijn. Als een publicatie die alles viert wat blockchain, Decrypt verwelkomt Salinas’ beslissing om het huwelijk te voltrekken in zijn Twitter bio.
¡Hola Salinas!
DisclaimerDe standpunten en meningen geuit door de auteur zijn alleen voor informatieve doeleinden en vormen geen financieel, investerings- of ander advies.

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 17,169.50 1.74%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,286.55 1.25%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.23%
  • bnbBNB (BNB) $ 296.79 0.92%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.34%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.21%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402344 0.18%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.103934 2.77%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.317832 0.87%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 0.925194 6.79%