Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Yearn Finance, Cover Protocol kondigen beëindiging fusieproces aan

Yearn Finance en Cover Protocol zijn uit elkaar, volgens een aankondiging die eerder vandaag is gedaan.

We hebben besloten om het eerder aangekondigde fusieproces van Yearn en Cover te beëindigen. Beide protocollen zullen onafhankelijk blijven opereren. yVault depositohouders die eerder Cover bescherming hebben gekocht worden hierdoor niet beïnvloed.
– yearn.finance (@iearnfinance) 5 maart 2021

Yearn Finance kondigde het einde van het fusieproces tussen de twee aan, en verduidelijkte dat yVault-depositohouders die al Cover-bescherming hebben gekocht, hierdoor niet zouden worden beïnvloed.
De bovengenoemde fusie werd aanvankelijk aangekondigd in november 2020, met Cover bedoeld als de backstop dekking provider voor de Yearn product suite. Ontwikkelaars van de twee protocollen werkten al sinds het begin samen, waarbij Yearn Finance destijds verklaarde dat de samenwerking tussen de twee partijen voor beiden vanzelfsprekend was.
Hoewel velen verwachtten dat de synergie van deze fusie gunstig zou zijn voor gebruikers van beide protocollen en het DeFi ecosysteem in het algemeen, maakte de Cover hack een einde aan dit optimisme.
Het Cover Protocol werd gehackt op 28 december, waarbij een oneindig print schema ertoe bijdroeg dat de prijs van COVER aanzienlijk daalde op de hitlijsten. Later eiste een “white hat” hacker met de naam Grap.Finance de verantwoordelijkheid op voor het misbruik en gaf al het gestolen geld terug, dat op dat moment meer dan 3 miljoen dollar bedroeg.
Na het incident verloren veel gebruikers echter het vertrouwen in Cover Protocol, met Yearn Finance als één van hen. In feite, terwijl het project niet expliciet aangaf wat de reden voor de splitsing was, nam Yearn’s oprichter Andre Cronje naar Twitter om de volgende verklaring af te leggen,
“Persoonlijk was dit erg triest om te zien. Ik had zeer veel respect, vertrouwen en geloof in het Cover team. Les geleerd. Ik zal ze niet meer vertrouwen.”
Bron: Coingecko
Cover protocol’s native token $COVER daalde in waarde met meer dan 28% in de 30 minuten die volgden op de aankondiging. Bij het ter perse gaan, was $COVER verhandeld op $587,49.

Kostte me $$ – enige reden waarom ik @CoverProtocol overwoog was hun associatie met @iearnfinance. Harde lessen geleerd. Grote overwinning voor Yearn.
– Ben Hurley (@BenHur_Monty) 5 maart 2021

Het is ook vermeldenswaard dat de meeste gebruikers in de gemeenschap zich achter de beslissing van Yearn Finance hebben geschaard.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 17,190.74 1.8%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,288.83 1.52%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.23%
  • bnbBNB (BNB) $ 297.09 0.5%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.26%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.06%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.404691 0.2%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.104973 1.79%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.319379 1.44%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 0.932725 7.43%