Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

XRP, Monero, IOTA Prijs Analyse: 08 februari

XRP projecteerde een range-gebonden beweging toen het stof neerdaalde in zijn markt na een periode van hoge volatiliteit. XMR bewoog binnen een horizontaal kanaal en een uitbraak leek niet aanstaande in de komende paar sessies. IOTA zou kunnen afhangen van een bredere marktrally om boven zijn lokale hoogtepunt te klimmen.
XRP
Bron: XRP/USD, TradingView
XRP zette zijn consolidatiefase de afgelopen dagen voort, terwijl er enige voorzichtigheid werd waargenomen in de markt. De consolidatie werd voorafgegaan door een periode van hoge activiteit voor XRP, waarin de crypto-asset steeg naar december 2020-niveaus en vervolgens kelderde naar de $ 0,36 steun. De Bollinger Bands toonden nu een lage volatiliteit in de prijs, omdat de banden werden samengedrukt. Een uitbraak in beide richtingen leek niet waarschijnlijk tijdens de komende sessies, aangezien de handelsvolumes en koopactiviteit gematigd bleven.
De Awesome Oscillator was bullish-neutraal toen een enkele groene balk werd geregistreerd op de index in de laatste handelssessie. In de toekomst zou XRP rangebound kunnen blijven bewegen op de grafieken.
Monero [XMR]
Bron: XMR/USD, TradingView
Een valse uitbraak zag Monero terug bewegen binnen zijn horizontale parallelle kanaal. Er waren geen duidelijke aanwijzingen in de richting van een breakout, want de on-chain metrics gaven op het moment van schrijven gemengde signalen. De Stochastics RSI steunde een optimistische uitkomst na een bullish crossover in de oversold zone. Een opwaartse uitbraak zou XMR de $163 weerstand kunnen zien uitdagen.

Aan de andere kant bewogen de gestippelde markers van de Parabolic SAR zich boven de candlesticks en boden verkoopsignalen op XMR. In het geval van een beweging in zuidelijke richting, liggen de volgende steungebieden op $143,3 en $139,4.
IOTA [IOTA]
Bron: IOTA/USD, TradingView
IOTA bulls hielden stand bij $0.54 support, nadat een correctie de prijs omlaag sleepte vanaf de lokale high van $0.61. Er werd wat bullishness waargenomen in de markt toen de MACD een bullish crossover afsloot. Een stijging boven het meest recente lokale hoogtepunt was echter onwaarschijnlijk, daar de handelsvolumes in de afgelopen 24 uur bijna halveerden. De Relative Strength Index wees ook lager van net onder het overboughtgebied.
Een beweging onder de huidige support zou waarschijnlijk kunnen duiden op een korte-termijn downtrend, met de volgende supportlevels op $0.489 en $0.446.

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 17,190.74 1.8%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,288.83 1.52%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.23%
  • bnbBNB (BNB) $ 297.09 0.5%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.26%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.06%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.404691 0.2%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.104973 1.79%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.319379 1.44%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 0.932725 7.43%