Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

XRP-houders claimen grote overwinning op SEC nu rechtbank toestemming geeft om motie tot tussenkomst in te dienen

In wat een belangrijke overwinning is voor velen in de XRP-gemeenschap, heeft advocaat John Deaton toestemming gekregen om een motie in te dienen om tussen te komen in de lopende zaak tussen de SEC en Ripple Labs namens een deel van de XRP-houders door rechter Analisa Torres. In een bevel van een paar uur geleden, oordeelde rechter Torres dat de genoemde motie om tussenbeide te komen niet later dan 19 april moet worden ingediend, waarna eventuele oppositie- en antwoorddocumenten uiterlijk op 3 mei kunnen worden ingediend.
Hoewel de genoemde ontwikkeling groot nieuws is voor Deaton en veel XRP pleitbezorgers, is het een enorme klap voor de SEC, vooral omdat de regelgevende instantie eerder heeft gepleit tegen het toestaan van dergelijke moties om in te grijpen door de rechter. Een paar dagen geleden hadden zowel de eiser als de gedaagden in de bovengenoemde zaak een brief geschreven aan rechter Torres, waarbij beide partijen tegengestelde standpunten innamen over de kwestie van Deatons voorgenomen motie om tussenbeide te komen.
Terwijl Ripple Labs toen had verklaard dat “Intervenors should be allowed to proceed with their motion to clarify” de kwesties die ten onrechte waren uitgelegd in de gewijzigde klacht van de SEC, betoogde de U.S. Securities and Exchange Commission,
“Als het Hof Movants toestaat om tussen te komen, zou het logisch zijn om alle investeerders en geïnteresseerde leden van het publiek met verschillende standpunten toe te staan om tussen te komen in de onderliggende acties.”
De SEC had ook gezegd dat een dergelijke tussenkomst “een lawine van claims zou veroorzaken en bijna-zekerheid van onnodige vertraging, complexiteit en verwarring.”
Deaton beweerde dat de SEC “duidelijk probeert mij in een kwaad daglicht te stellen door te beweren dat mijn beweegreden om tussenbeide te komen winstbejag is”. Volgens hem was het antwoord van het bureau “de meest misleidende brief die ik ooit aan een rechtbank heb gelezen.”

De brief van @SEC_Enforcement aan rechter Torres waarin bezwaar wordt gemaakt tegen onze motie om tussenbeide te komen is de meest misleidende brief die ik ooit heb gelezen die aan een rechtbank is voorgelegd.
SEC Advocaat Jorge Tenreiro schreef het volgende:
“Movants primaire motivatie lijkt te zijn om speculatieve
– John E Deaton (@JohnEDeaton1) 29 maart 2021

De beweringen van de SEC waren een reactie op de pre-motiebrief die Deaton op 19 maart indiende, een brief waarin werd beweerd dat de belangen van de XRP-houders “door geen van beide partijen adequaat worden vertegenwoordigd”, aangezien de “houders van XRP niet objectief kunnen vertrouwen op de inspanningen van Ripple.”

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 23,231.00 0.38%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,597.00 0.25%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.14%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.04%
  • bnbBNB (BNB) $ 308.36 0.02%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.412705 0.03%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.1%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.387222 0.89%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.089308 1.39%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.14 0.93%