Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Wat is de sleutel tot een comeback van Litecoin op de hitlijsten?

In een recent artikel over Litecoin’s hoge Grayscale premie, onthulden we dat ondanks de hoge prijs boven de NAV-waarde op Grayscale, LTCN-aandelen een ondermijnend beleggingsaandeel blijven in termen van marktprestaties. Litecoin behoudt echter nog steeds goede fundamentele geloofsbrieven die kunnen worden benadrukt door zijn consistente actieve adressen.
Terwijl de vraag over zijn voortbestaan in de markt als een legacy coin open blijft voor discussie, is het de moeite waard om op te merken dat een enorme positionele verandering werd waargenomen door het token in de afgelopen paar maanden.
Litecoin hodlers verkocht tijdens de rally?
Volgens gegevens van Glassnode hebben Litecoin’s lange termijn hodlers regelmatig verkocht sinds oktober 2020, een patroon dat heeft bijgedragen aan een stijging van de Supply Adjusted Coin Days Destroyed (CDD).
Bron: Glassnode
Zoals te zien is in de bijgevoegde grafiek, duwden oude munten de CDD omhoog nadat ze actief werden in de markt en verkochten op een hoger prijsniveau. In dezelfde periode steeg Litecoin van $45 tot boven $185 aan het begin van januari 2021.
Met CDD in een hogere trend, zag de markt een instroom van 1,82 miljoen LTC tijdens de rally. Helaas, hier is het addertje onder het gras – Accumulatie is ook relevant gebleven.
Met winsten genomen door lange termijn houders, is een significante hoeveelheid volume in handen van LTC hodlers nog steeds actief en wordt mogelijk geabsorbeerd door nieuwe entiteiten. Hier kan het voorbeeld van Grayscale worden genomen aangezien het platform 174.000 LTC heeft gekocht, d.w.z. 80% van alle voorraad die in februari is geslagen.
Voor Litecoin is markt irrelevantie nog ver weg. Met de opkomst van MimbleWimble aan de horizon, zou Litecoin binnenkort wel eens een nieuwe golf van bullishness zijn kant op kunnen zien komen.
Kan MimbleWimble een verschil maken?
David Burkett, ontwikkelaar van het MimbleWimble protocol voor Litecoin, kondigde onlangs aan dat de langverwachte code-upgrade gepland staat voor voltooiing op 15 maart. Het is eerlijk om te zeggen dat MimbleWimble via Extension Blocks of MWEB een verschil kan maken voor Litecoin.
Deze zouden een laag van privacy mogelijk maken waar het transacties betreft, terwijl de fungibiliteit van de keten wordt verbeterd. Hoewel het vooruitzicht van L2 de afgelopen jaren is afgeschoten, zullen Bitcoin-gebruikers volgens een Litecoin-ontwikkelaar kunnen profiteren van de MWEB op Litecoin. Hij betoogde,
“Met Atomic Swaps is het mogelijk om BTC te ruilen naar LTC op een vertrouwensloze en gedecentraliseerde manier. Deze munten kunnen dan profiteren van de MWEB en vervolgens weer worden uitgewisseld tegen Bitcoin.”
Hoewel dergelijke technische ontwikkelingen de prijsstijging in het verleden niet hebben aangewakkerd, bevindt de markt zich momenteel in een bullmarkt. Vandaar dat elke constructieve ontwikkeling direct invloed kan hebben op de prijs van het actief op de grafieken.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,918.00 0.85%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,576.23 0.34%
  • tetherTether (USDT) $ 0.999878 0.11%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.09%
  • bnbBNB (BNB) $ 310.92 1.11%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402820 0.12%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.08%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.376463 1.3%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092705 7.01%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09 2.01%