Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Waarom meer DOT, LINK en YFI uw handelsportefeuille kunnen versterken

Terwijl Bitcoin het nieuws blijft halen in de mainstream media, groeien deFi projecten ook gestaag in TVL. Alleen al in de laatste twaalf maanden is de TVL van DeFi gegroeid van $1 miljard naar $40 miljard, met een stijging van bijna 3900 procent. Dergelijke explosieve groei is misschien wel de grootste gemiste kans voor handelaren met een portefeuille die onderbelicht is aan DeFi.
Hoewel mainstream cryptocurrencies zoals Ethereum en Bitcoin hoge rendementen hebben geboden, kunnen DeFi projecten zoals Polkadot, Chainlink, en Yearn.Finance u vergelijkbare, misschien zelfs betere resultaten geven.
Bron: DeFiPulse
In overeenstemming met de prijsstijging van 20% van Bitcoin, steeg de waarde van DeFi projecten ook met 200% of hoger. Dit blijkt uit de stijging van de TVL en de wekelijkse en 24-uurs rendementen voor veel van de DeFi-projecten in de markt. Aangezien de meeste beleggers zich aangetrokken voelen tot Bitcoin vanwege de volatiliteit en de snellere rendementen, zijn DeFi-projecten de ideale ondergrond voor beleggingen en vormen ze de ideale aanvulling voor dubbelcijferige en meer consistente rendementen op een handelsportefeuille.
Aangezien er al 18,5 miljoen Bitcoins zijn gemijnd, zou een verzadiging in Bitcoin betekenen dat er investeringsstromen naar altcoins en DeFi-projecten op gang komen. Hier zou de focus kunnen liggen op DeFi, aangezien het liquiditeitsniveau van DeFi nergens in de buurt komt van dat van Bitcoin, en dit is goed voor de portefeuille op de korte termijn, aangezien dit DeFi-projecten vatbaarder maakt voor dramatische prijsschommelingen op de korte termijn in beide richtingen.

Er moet echter opgemerkt worden dat er hacks en exploits zijn in DeFi zoals de recente Yearn.Finance exploit die resulteerde in het verlies van $11 miljoen aan crypto. En toch steeg de prijs van YFI met 15,69 % in een periode van 24 uur. Exploits en hacks in DeFi projecten doen niets af aan de mogelijkheid om op korte termijn dubbelcijferige rendementen te bieden, met een paar topprojecten die al institutionele investeringsstromen aantrekken.
Ondanks herhaalde voorbeelden van exploits, zijn investeringsstromen in Sushiswap en Uniswap aanzienlijk toegenomen in de afgelopen 2 maanden.
Verder is het ook de moeite waard om op te merken hoe Bitcoin’s prijs min of meer rangebound is gebleven na het raken van een nieuwe ATH, elke keer in deze marktcyclus. Voor DeFi is dit echter niet het geval geweest.
Bron: Coinmetrics
Het verhaal blijft hetzelfde: een stijging van de Bitcoin-prijs leidt tot investeringsstromen naar DeFi en Ethereum. Vanwege de hoge volatiliteit en beperkte liquiditeit bieden deze projecten bovendien dubbelcijferige of zelfs hogere rendementen.
In feite, in de afgelopen 30 dagen alleen al, is de RoI op top DeFi projecten meer dan dubbele cijfers. Meer DeFi-projecten in iemands portefeuille kan het vermogen geven om over de correcties in de prijzen van Bitcoin en Ethereum heen te zeilen, aangezien deze laatste meer cyclisch van aard zijn.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,918.00 0.85%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,576.23 0.34%
  • tetherTether (USDT) $ 0.999878 0.11%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.09%
  • bnbBNB (BNB) $ 310.92 1.11%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402820 0.12%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.08%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.376463 1.3%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092705 7.01%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09 2.01%