Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Waarom DOT, ADA, TRX, en UNI deze alt-rally zullen leiden

Na Ethereum’s rally tot boven $2000, en een winst van bijna 25% in een week, kan dit het ideale moment zijn om altcoins te kiezen die dit alt-seizoen rendementen met dubbele cijfers bieden. Het is waarschijnlijk dat ofwel het altcoin-aanbod dat van de beurzen wegtrekt, tot een prijsrally zal leiden, ofwel er een lokale dip op komst is. Top alts zoals DOT, ADA, TRX, en UNI hebben veranderingen in de prijs trend en top metrics zoals aanbod naar beurzen en volatiliteit hebben geleid tot anticipatie op een prijs rally in de volgende week.
Voor TRX is het handelsvolume gedaald met meer dan 66%, het actief bevindt zich momenteel in de koopzone volgens on-chain analisten. Na grotendeels rangebound te zijn gebleven onder $0.096, steeg de prijs voor het eerst in een maand met meer dan 22%. Deze prijsactie heeft ertoe geleid dat er verschillende parallellen worden getrokken tussen TRX en ADA. ADA’s concentratie door grote HODLers is minder dan 25% en dit is hetzelfde als bij TRX. Momenteel is de prijsrally van ADA afgekoeld op basis van de grafiek, maar volgens on-chain analyses zijn traders nog steeds bullish en is er ruimte voor een langere rally.
ADA Prijsgrafiek || Bron: Nasdaq
Voor detailhandelaren, bullish alts voor de lange termijn zoals TRX en ADA, ADA levert winsten op met dubbele cijfers binnen enkele weken of zelfs 24 uur met hoge volatiliteit en liquiditeit op spotbeurzen, gebaseerd op prijsactiviteit en prijsgrafieken van coinmarketcap.com, wordt het huidige prijsniveau beschouwd als een instapmoment in de koopzone, voor ADA. Handelaren die de afgelopen 5 maanden ADA hebben geaccumuleerd, kunnen ongerealiseerde winsten boeken zodra de prijs opveert naar $42, de ATH die in februari 2021 werd bereikt.
Het handelsvolume van DOT is in de afgelopen 30 dagen gestaag toegenomen. Net zoals ADA, wordt verwacht dat DOT een langere rally zal kennen aangezien de liquiditeit op de beurzen hoger is. De recente update die Chainlink’s orakels naar Polkadot brengt, kan een trigger-gebeurtenis zijn geweest voor de prijs van het activum, aangezien het 5% is gestegen in de afgelopen 24 uur. In het geval van UNI, was de trigger de V3 lancering. Het raken van een nieuwe ATH heeft geleid tot verhoogde anticipatie op een prijsrally. Momenteel staat de prijs op $29.5, wat nog steeds in de koopzone is, net als DOT. Ondanks het feit dat we bijna 20% verwijderd zijn van de ATH, is het verhaal voor DOT en UNI grotendeels gelijk. UNI’s rally is bijna ten einde met de market cap en 24-uurs prijsstijging die terugvalt naar pre-rally niveaus. Met een trigger event voor de meeste alts in de top 25, wordt er geanticipeerd op een alt rally deze week. Met ADA en UNI in de koopzone, en gebaseerd op de prijsactie en netflow op de beurzen, zou de prijsrally dit weekend kunnen begonnen zijn.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,975.00 0.97%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,654.34 0.55%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.04%
  • bnbBNB (BNB) $ 328.23 1.02%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.399816 0.68%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.04%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.394913 0.85%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.090218 2.27%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.31 4.41%