Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Uniswap, EOS, BitTorrent Token Prijs Analyse: 13 maart

De indicatoren van Uniswap toonden een zekere dubbelzinnigheid en het was onzeker of de stieren de prijzen op korte termijn boven de steun van $31,87 zouden kunnen houden. EOS liet een bearish markt zien, maar een daling richting $3.12 steun zou traders koopkansen kunnen bieden. Tenslotte waren er sterkere signalen nodig voor BTT om uit haar huidige kanaal te breken.
Uniswap [UNI]
Bron: UNI/USD, TradingView
Hoewel Uniswap op het moment van schrijven in het groene gebied handelde, gaven de indicatoren gemengde signalen over haar kortetermijntraject. Aan de ene kant heroverde UNI het $31,87 level op de rug van het bullish sentiment. De MACD-lijn kruiste boven de signaallijn en onderstreepte het genoemde sentiment. Aan de andere kant daalde de ADX onder 20 en suggereerde dat de uptrend aan kracht verloor, hoewel de grafieken dit nog niet weerspiegelden.
De 24-uurs handelsvolumes waren eveneens verwaarloosbaar. In de komende sessies zouden beide kanten kunnen strijden om de controle en hun dominantie in de markt kunnen laten gelden. Als de stieren het huidige niveau vasthouden, is een stijging naar de ATH niet ondenkbaar.
EOS
Bron: EOS/USD, TradingView
EOS gleed bij het ter perse gaan onder de 20-SMA (blauw), 50-SMA (geel) en zelfs de langere-termijn 200-SMA (groen), toen bearishness in de markt aanhield. De verliezen over de laatste 30 dagen bedroegen nu bijna 17%, omdat EOS er niet in slaagde een herstel te bewerkstelligen sinds de bredere terugval van de markt eind februari.
De OBV toonde aan dat de koopdruk onvoldoende was om een bullish bounce back op de grafieken te pompen. De Awesome Oscillator gaf aan dat het momentum bij de verkopende partij lag. Een beweging onder de press time support zou de prijs kunnen zien wegglijden naar de volgende verdedigingslinie op $3.12. Aan de positieve kant zou een lager niveau een korting kunnen bieden voor lange termijn handelaren.
BitTorrent Token [BTT]
Bron: BTT/USDT, TradingView
De volatiliteit nam toe in de BitTorrent Token markt volgens de Bollinger Bands en dat gold ook voor de handelsvolumes. Het MACD histogram noteerde een daling in bearish momentum terwijl de fast-moving lijn wat terrein won op de signaallijn. Hoewel dit veelbelovende indicatoren waren, waren er verdere signalen nodig om een beweging weg van BTT’s huidige kanaal te ondersteunen, een gebied dat de laatste vijf dagen sterke prijsschommelingen heeft gezien.
Wanneer een opwaartse uitbraak zich eerder voordoet dan verwacht, zouden de bulls de prijs waarschijnlijk richting $0.0019 resistance brengen. Omgekeerd zou BTT bij een daling onder de huidige steun de volgende barrière op $0.0010 kunnen uitdagen.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 23,263.00 0.76%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,598.28 0.13%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.04%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.03%
  • bnbBNB (BNB) $ 308.76 1.44%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.412425 0.68%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.07%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.387218 1.79%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.089165 3.38%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.15 0.13%