Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Tron, Synthetix, Crypto.com Munt Prijs Analyse: 25 februari

Hoewel Bitcoin, ’s werelds grootste cryptocurrency, een overweldigende invloed heeft op de prestaties van de alts in de markt, is de genoemde invloed niet uniform of consistent op welke manier dan ook. Dit bleek uit de prijsbewegingen van alts zoals Tron, Synthetix, en Crypto.com Coin over de laatste 7 dagen.
Tron [TRX]
Bron: TRX/USD op TradingView
Tron [TRX], de cryptocurrency die op de 25e plaats staat op de ranglijst van CoinMarketCap, is getuige geweest van een vrij stabiele, zelfs zijwaartse beweging, voor een groot deel van de laatste 3-4 maanden. Februari 2021 heeft TRX echter zien stijgen op de grafieken, waarbij de altcoin handelt op niveaus die voor het laatst werden gezien in juni 2019.
Zoals de meeste alts, trendeerde ook Tron naar het zuiden op de rug van Bitcoin’s depreciatie, met TRX dat met 26% daalde in 5 dagen. Op het moment van schrijven had de crypto echter een groene candle op de grafieken geregistreerd, een teken dat er herstelpogingen aan de gang zijn.
Tron’s indicatoren lieten een meer ambivalent beeld zien, aangezien de gestippelde markers van de Parabolic SAR ver boven de prijskaarsen stonden en de Chaikin Money Flow stabiel bleef op 0,10, een teken van een sterke instroom van kapitaal.
Tron was onlangs in het nieuws nadat het Ethereum had gepasseerd om een hoger totaal USDT gebruik te registreren.
Synthetix [SNX]
Bron: SNX/USD op TradingView
Synthetix, het op vijf na grootste DeFi token door marktkapitalisatie, heeft de afgelopen 10 dagen een prijsbeweging doorgemaakt die verschilt van alle andere. Hoewel SNX op de 14e een ATH op de grafieken registreerde, is de token sindsdien in een neerwaartse trend geweest. In feite was de doorbraak van Bitcoin van $58.000 ook niet in staat om het token omhoog te duwen in de grafieken.
Het is echter de moeite waard om op te merken dat in de afgelopen 48 uur of zo, de bulls van de markt weer wat momentum hebben gekregen, met SNX die ook groen knippert op de grafieken. In de 7-daagse periode daarvoor was SNX met bijna 30% gedaald.
De bovenkant van de Bollinger Bands leek stabiel te blijven sinds het herstel begon, wat suggereert dat enige volatiliteit op korte termijn kan worden verwacht. De Awesome Oscillator , ten slotte, wijst op een daling van het bearish momentum.
Synthetix heeft onlangs $12M aan financiering opgehaald van onder meer Coinbase Ventures en Paradigm.
Crypto.com munt [CRO]
Bron: CRO/USD op TradingView
Crypto.com Coin [CRO], de native token van de Crypto.com Chain, zag zijn waarde de voorbije 7 dagen dramatisch schommelen. Hoewel CRO met een opmerkelijke 165% steeg in een tijdsspanne van 4 dagen, kwamen de correcties snel toen de waarde van Bitcoin, ’s werelds grootste cryptocurrency, daalde tot onder de $50.000-mark op de grafieken.
Op het moment van schrijven handelde de CRO op niveaus die voor het laatst werden gezien in september 2020.
De omvang van de bovengenoemde stijging was echter van dien aard dat de indicatoren van CRO bullish signalen bleven flitsen. Terwijl de MACD-lijn boven de signaallijn zweefde, naderde de Relative Strength Index de overboughtzone op de grafieken.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 23,102.00 0.05%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,585.89 0.36%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.16%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.37%
  • bnbBNB (BNB) $ 312.01 1.67%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402840 0.41%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.03%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.379932 0.64%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.093918 8.22%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.11 0.27%