Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

THETA daalt nadat mainnet 3.0 lancering is uitgesteld tot juni

Populaire crypto-aangedreven esports-streamingapplicatie, Theta, heeft aangekondigd dat het zijn 3.0 mainnet-lancering zal verschuiven naar 30 juni. Het uitstel werd een paar uur geleden aangekondigd door Theta Labs, waarbij het bedrijf verklaarde dat zijn ontwikkelingsteam nog steeds werkt “aan het opnemen van enkele bouwstenen” voor een niet-fungibele token, of NFT, een marktplaats voor Theta Mainnet 3.0.
Volgens de officiële aankondiging,
“…om ervoor te zorgen dat het edge netwerk efficiënt functioneert als het schaalt naar 100K+ Elite Edge Nodes en om enkele bouwstenen op te nemen voor onze langere termijn NFT visie, hebben we besloten dat extra tijd om een meer grondige code review en testen uit te voeren belangrijk was.”
Het team ging verder met te zeggen dat, hoewel het erkent dat een vertraging niet ideaal is, de veranderingen die het wil implementeren verstandig zijn om een succesvolle mainnet 3.0 lancering te verzekeren.
De NFT marktplaats heeft de laatste tijd een stijgende interesse gezien en dus zullen Theta’s plannen om het op te nemen als een deel van de mainnet lancering de belangen beter dienen. Theta werkt aan Elite Edge Nodes, getokaliseerde internet bandbreedte, om een gedecentraliseerde opslagruimte voor NFTs te worden. Het zal dit doen door cross-chain bruggen te maken tussen onder andere zijn eigen netwerk en het netwerk van Ethereum.
Het zou ook de kosten van het delven van NFT’s op de Ethereum-blockchain aanpakken.
“Terwijl we weten dat de native Theta blockchain bliksemsnel is met effectief 0 transactiekosten, wordt ons proof-of-stake protocol dat speciaal voor media is gebouwd nog belangrijker nu de kosten van het delven en verhandelen van NFT’s op bijvoorbeeld Ethereum blijven stijgen.”
Theta is bezig geweest om zijn upgrades up-to-date te houden met de vraag in de markt. Vorig jaar moest het zijn mainnet 2.0 lancering verschuiven van maart naar mei om “meer testen” mogelijk te maken. Het werd uiteindelijk vrijgegeven op 27 mei zonder verdere vertraging.
Het is echter vermeldenswaard dat na de aankondiging THETA snel in de hitlijsten daalde, met een daling van de crypto met bijna 10% sindsdien. In de twee dagen daarvoor was THETA met meer dan 40% geklommen, een stijging die het in CoinMarketCap’s top-10 duwde.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 16,272.58 1.6%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,178.36 2.94%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.06%
  • bnbBNB (BNB) $ 296.37 4.97%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.01%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 0.999609 0.09%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.385501 4.15%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.096633 7.18%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.309763 2.58%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 0.825776 3.94%