Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Tezos, Waves, Maker Prijs Analyse: 17 februari

Tezos was in gevaar van een langdurige sell-off nadat de prijs onder de 50-SMA dook. Waves zette zijn downtrend voort na het breken van een driejarig lokaal hoogtepunt. Tenslotte werd verwacht dat Maker binnen een vast kanaal zal handelen totdat er een duidelijke trend in de markt ontstaat.
Tezos [XTZ]
Bron: XTZ/USD, TradingView
In tegenstelling tot de meeste andere altcoins in de markt, handelde Tezos bij het ter perse gaan in het rood, nadat de prijs in de afgelopen 24 uur met meer dan 2% was gedaald. Er was een kans op een verdere sell-off tegen de pers-tijd prijs van $4.45 toen de candlesticks onder de 50-SMA (rood) bewogen. Een daling onder het steunniveau van de perstijd zou de volgende verdedigingslinie op $4.1 opleveren.
De rode balken van de Awesome Oscillator bewogen onder de halve lijn toen het momentum bij de verkopers lag. Aan de andere kant was de Stochastics RSI getuige van een bullish crossover in de oversold zone. Bij een bullish resultaat zou XTZ kunnen klimmen boven de $4.6-mark op de grafieken
Golven [WAVES]
Bron: WAVES/USD, TradingView
De gestippelde markeringen van de Parabolic SAR markeren de downtrend van Wavessinds de cryptocurrency een lokaal hoogtepunt op $12,9 bereikte. Bij het ter perse gaan, hielden de bulls van de markt de $10-mark vast, nadat de koopdruk toenam. Verder noteerde de RSI onder de 50 toen de prijs een herstel probeerde op de grafieken.

Een gunstige uitkomst zou WAVES kunnen zien klimmen boven haar bovenste plafond op $11.3. Wanneer de downtrend zich in de komende sessies voortzet, zou het volgende steunniveau op $8.9 liggen.
Maker [MKR]
Bron: MKR/USD, TradingView
Maker bewoog op het moment van schrijven range-bound, met een gebrek aan sterk momentum naar één van beide kanten. De MACD was bearish-neutraal, terwijl de Stochastics RSI naar het zuiden wees. Een uitbraak leek niet waarschijnlijk in de komende paar sessies, waarbij de Maker naar verwachting binnen zijn vaste kanaal zal bewegen totdat er een duidelijke trend ontstaat.
Een piek in koopactiviteit en handelsvolumes zou nodig zijn om boven de sterke weerstandslijn van $2.570 te breken. Omgekeerd zou een terugval in de bredere markt MKR onder haar steunlijn kunnen zien bewegen.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,904.00 0.56%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,574.94 0.18%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.22%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.2%
  • bnbBNB (BNB) $ 310.42 1.4%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402427 0.53%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.33%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.375009 1.31%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092646 8.04%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09 1.61%