Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Tezos, BAT, Zcash Prijs Analyse: 31 maart

Dankzij het herstel van Bitcoin en zijn laatste poging om het $60k-niveau te doorbreken, klom de rest van de altcoin-markt ook. Er waren echter ook tekenen van uitputting te zien, met Tezos, Basic Attention Token, en Tezos die de afgelopen 24-48 uur enkele correcties lieten optekenen.
Tezos [XTZ]
Bron: XTZ/USD op TradingView
Tezos heeft een paar goede weken achter de rug, waarbij de altcoin onlangs een nieuwe ATH in de grafieken raakte. De prestaties werden echter overschaduwd door die van haar collega-altcoins, met Tezos helemaal onderaan op de 35e plaats op CoinMarketCap. De maand maart zag XTZ op zijn inconsistentst, met de cryptocurrency die een reeks van korte stijgingen gevolgd door scherpe dalingen noteerde.
Hetzelfde was het geval in de afgelopen twee dagen, waarbij de altcoin dook met meer dan 6% op de rug van een uptrend die de crypto zag herstellen van de marktbrede depreciatie op de 25e.
Terwijl de gestippelde markers van de Parabolic SAR goed boven de prijskaarsen stonden, kroop de MACD lijn onder de Signaallijn op de grafieken.
De laatste beweging van de altcoin was volledig in tegenstelling tot wat een paar dagen geleden werd verwacht, een tijd waarin de alt op een scherpe uptrend was.
Tezos was onlangs in het nieuws nadat het Franse Lugh.io een op Tezos gebaseerde stablecoin lanceerde.
Basic Attention Token [BAT]
Bron: BAT/USD op TradingView
Brave browser’s eigen crypto, Basic Attention Token, stond net als Tezos ervoor aan het einde van een correctiegolf op het moment van de pers, met een kort herstel erna. De genoemde correcties kwamen op de rug van de BAT die met meer dan 9,5% steeg op de grafieken, een stijging die de waarde van de crypto dichter bij zijn lokale top duwde.
Het is echter de moeite waard om op te merken dat de laatste prijsactie van BAT werd ondersteund door een zeer minimaal handelsvolume.
De Bollinger Bands op de grafieken van BAT hielden hun breedte vast, een bevinding die wijst op een zekere mate van prijsvolatiliteit. De Awesome Oscillator toonde echter wat negatief momentum, met het histogram dat bearish signalen geeft.
De bewegingen van de altcoin kunnen ook geïnterpreteerd worden als een uitbreiding van de dalende driehoek die enkele dagen geleden te zien was op de grafieken van de crypto.
Zcash [ZEC]
Bron: ZEC/USD op TradingView
Zcash, een van de belangrijkste privacy-munten in de cryptomarkt, klom met meer dan 30% in iets minder dan 5 dagen om al zijn eerdere verliezen goed te maken. Bij het ter perse gaan was het heersende bullish momentum van de altcoin echter tot stilstand gekomen, met de crypto die zijn lokale top in de charts nog niet heeft doorbroken. Het is echter de moeite waard om op te merken dat het handelsvolume een paar sessies geleden een verrassend significante piek liet zien, iets dat zou kunnen duiden op meer marktactiviteit in de nabije toekomst.
Hetzelfde werd ondersteund door de bevindingen van BAT’s technische indicatoren, want terwijl de Relative Strength Index de overbought zone op de grafieken omzeilde, hield de Chaikin Money Flow stand boven 0.20 om de kracht van de kapitaalinstroom te onderstrepen.
De altcoin was vandaag in het nieuws nadat een rapport onthulde dat verschillende crypto’s, waaronder Bitcoin en Zcash, populair blijven onder terroristen die zich in Idlib bevinden.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,904.00 0.56%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,574.94 0.18%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.22%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.2%
  • bnbBNB (BNB) $ 310.42 1.4%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402427 0.53%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.33%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.375009 1.31%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092646 8.04%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09 1.61%