Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Tezos, BAT, Dash Prijs Analyse: 20 februari

De laatste dagen illustreerden Bitcoin’s dominantie op de rest van de crypto-markt. Voordat BTC steeg om de $53.000, $54.000 en $55.000-niveaus te doorbreken, consolideerde het tussen $50k en $52k. Hoewel dit een gezonde consolidatie was, dachten veel altcoins daar anders over, met onder andere Tezos en BAT die snel corrigeerden op de grafieken. Dash was echter een uitzondering, waarbij de privacy coin bleef stijgen.
Tezos [XTZ]
Bron: XTZ/USD op TradingView
Het zijn een paar vreemde weken geweest voor Tezos. Hoewel XTZ onlangs naar een nieuwe ATH steeg op de rug van de bullishness van de algemene markt, stond de cryptocurrency helemaal onderaan op de 25e plaats in de grafieken van CoinMarketCap. In feite, kort nadat de genoemde ATH werd geraakt, kwamen er correcties en in combinatie met Bitcoin die binnen een vaste trading range werd gehouden, daalde XTZ.
In de afgelopen paar dagen leek Tezos zich echter te hebben hersteld, met de cryptocurrency die in de afgelopen drie dagen met 15% steeg. Met ’s werelds grootste cryptocurrency nu gewaardeerd op meer dan $ 55.000, zal XTZ waarschijnlijk gebonden zijn aan meer prijsontdekking.
Terwijl de gestippelde markers van de Parabolic SAR ruim onder de prijskaarsen stonden en het optimisme in de markt benadrukten, stond de Chaikin Money Flow ruim boven de 0,10, een teken dat de kapitaalinstroom aan kracht wint.
Tezos was onlangs in het nieuws nadat het de Edo upgrade aankondigde, drie maanden na de Delphi upgrade.
Basic Attention Token [BAT]
Bron: BAT/USD op TradingView
Basic Attention Token, de inheemse crypto van Brave browser, is net als de meeste alts de laatste tijd sterk gestegen in de grafieken. In feite is de crypto alleen al sinds het begin van het jaar gestegen van een waarde van $ 0,22 naar $ 0,60. Net als Tezos, terwijl BAT een week geleden een lokale top raakte, volgden er al snel correcties, voordat het marktmomentum de alt weer hoger in de grafieken duwde.
Het moet echter worden opgemerkt dat BAT’s prijsniveau bij het ter perse gaan nog steeds ver verwijderd was van zijn ATH van $0,95.
Terwijl de Bollinger Bands wijder werden om de inkomende prijsvolatiliteit te benadrukken, projecteerde de Awesome Oscillator bullish momentum, ondanks enkele rode flitsen op het histogram.
Dash [DASH]
Bron: DASH/USD op TradingView
Dash, een van de leidende privacy munten in de markt, is de afgelopen week exponentieel gestegen op de prijsgrafieken. In tegenstelling tot de rest van de markt, was de prestatie van Dash in het grootste deel van 2021 op zijn best lauw. De laatste 7 dagen waren echter een soort anomalie, waarbij de privacy-centrische cryptocurrency met meer dan 92% steeg gedurende de week.
De bullishness in de markt van de munt werd onderstreept door de technische indicatoren van de crypto, want terwijl de MACD-lijn ruim boven de signaallijn op de grafieken stond, bleef de Relative Strength Index stabiel in de overboughtzone.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,918.00 0.85%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,576.23 0.34%
  • tetherTether (USDT) $ 0.999878 0.11%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.09%
  • bnbBNB (BNB) $ 310.92 1.11%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402820 0.12%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.08%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.376463 1.3%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092705 7.01%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09 2.01%