Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

SushiSwap, LEO, Hedera Hashgraph Prijs Analyse: 28 maart

De altcoin-markt lijkt zich momenteel in de herstelmodus te bevinden, na in de afgelopen week verliezen te hebben geboekt. In het geval van SushiSwap en Hedera Hashgraph was dit duidelijk, terwijl voor munten zoals LEO, sterk bullish momentum de markt bleef aandrijven.
SushiSwap [SUSHI]
Bron: SUSHI/USD, TradingView
SushiSwap begon op 20 maart aan een neerwaartse trend en probeerde op het moment van schrijven zijn verliezen te herstellen. De munt werd verhandeld op $16,3 en noteerde een 24-uurs handelsvolume van meer dan $2 miljard. Er is sterke weerstand rond de $18-$22 prijsrange en de munt heeft in het verleden meerdere malen geprobeerd om de directe weerstand te doorbreken. Als een downtrend in de markt zou terugkeren, kan de munt vertrouwen op het $14.1 niveau om te helpen stabiliseren.
De MACD indicator onderging een bearish crossover en signaleerde een sterk bearish sentiment in de markt. De RSI bleef echter in de neutrale zone en als deze in staat is om dichter naar de overboughtzone te bewegen, zou SUSHI de sterke aanwezigheid van kopers kunnen zien, die op hun beurt kunnen helpen om de huidige positie te handhaven.
UNUS SED LEO [LEO]
Bron: LEO/USD, TradingView
LEO zag een sterk bullish momentum de munt naar zijn huidige bereik stuwen en een trendombuiging is op het moment van schrijven nog niet waargenomen. LEO handelde op $2.13 en probeerde het weerstandsbereik op $2.15 te doorbreken, wat verdere prijsontdekking voor de munt zou kunnen stimuleren. Er zijn twee sterke steunen op $2.05 en $1.9 als er op korte termijn een prijscorrectie zou plaatsvinden.
Bollinger Bands zijn in de afgelopen weken aanzienlijk gekrompen en signaleren relatief lage volatiliteit in de huidige markt. De RSI indicator was ook extreem bullish, daar hij zichzelf op het moment van schrijven in de overbought zone positioneerde.
Hedera Hashgrafiek [HBAR]
Bron: HBAR/USD, TradingView
In vergelijking met de vorige munt, heeft HBAR de afgelopen week een matige prestatie neergezet. De munt onderging een prijscorrectie in de afgelopen dag en zag een marginale dip van ongeveer 1,5 procent. Dit heeft er ook toe geleid dat de munt voor een langere periode zijwaarts handelde.
Op het moment van schrijven bezette HBAR de 41e plaats op de lijst van CoinMarketCap, na een market cap van ongeveer $2,6 miljard te hebben geregistreerd. De munt heeft formidabele weerstand rond $0,38 en steun op $0,29. Als de onmiddellijke steun faalt, kan HBAR echter aanzienlijke verliezen te verduren krijgen, aangezien de volgende reeks van steun rond $0,15 ligt.
De MACD indicator voor de munt heeft een bearish crossover ondergaan en toonde geen teken van een trendombuiging. De Stochastics indicator was het eens met dit sentiment, omdat deze zich in de oversold zone bevond.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 16,432.33 0.67%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,181.83 2.66%
  • tetherTether (USDT) $ 1.01 0.7%
  • bnbBNB (BNB) $ 298.40 4.6%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 0.998698 0.13%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.01 0.7%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.387834 4.09%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.095740 8.32%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.310257 2.6%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 0.830770 3.61%