Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Stellar Lumens, FTX Token, Decred Prijs Analyse: 13 maart

De bredere altcoin markt switchte zijn traject naar groen nadat de marktleider Bitcoin boven zijn vorige ATH klom en voorbij het $60.000 niveau ging op het moment van schrijven.
Bron: CoinStats
Altcoins FTT en DCR, die al dicht bij hun respectievelijke highs stonden, kregen wat extra impulsen in hun noordwaartse beweging. Op de cryptoladder zou XLM een uitbraak kunnen zien uit zijn huidige kanaal, dankzij het eerder genoemde bullish sentiment.
Stellar Lumens [XLM]
Bron: XLM/USD, TradingView
Bullish sentiment trok aan in de Stellar Lumens markt dankzij sterke signalen van de marktleider, Bitcoin. De prijs schakelde op het moment van schrijven over naar groen, terwijl de handelsvolumes ten noorden van de $1 miljard grens lagen.
Positieve indicatoren maakten zeker een zaak voor XLM om boven zijn huidige plafond op $0,46 te breken. De MACD stond dicht bij een bullish crossover, terwijl de RSI naar het noorden wees vanaf ongeveer de 50-markering. Een stijging boven het huidige kanaal zou de volgende uitdaging vormen op $0.52 weerstand, en een signaal zijn dat XLM zich verwijdert van een kanaal waarin het al meer dan twee weken handelt.
FTX Token [FTT]
Bron: FTT/USD, TradingView
Terwijl FTX Token wat choppy beweging zag boven het $35 niveau, zorgde een hoger slot tijdens de laatste handelssessies ervoor dat de prijs handelde op zijn nieuwste ATH. De OBV vormde hogere lows en toonde koopkracht achter de uptrend. Ondertussen veranderde de Awesome Oscillator op het moment van schrijven naar groen en ontkende een bearish twin peak setup.
De komende sessies zou FTT waarschijnlijk versere recordniveaus kunnen blijven breken op de grafieken, rekening houdend met een opleving in de bredere cryptomarkt ook.
Decred [DCR]
Bron: DCR/USD, TradingView
Decred, de cryptocurrency die is gemodelleerd om de schaalbaarheidsproblemen te bestrijden die de King coin parten speelden, werd verhandeld op een recordhoogte van meer dan $177. DCR’s sterke correlatie met Bitcoin was een extra voordeel voor de huidige 2021 bull run, die al winsten van meer dan 360% heeft gezien sinds het begin van het nieuwe jaar.
De gestippelde markers van de Parabolic SAR wisselden van kant en schoven onder de candlesticks, wat de voortzetting van een uptrend aangeeft. De Stochastics RSI wees vanuit de neutrale zone naar het noorden. Een stijging tot boven de $180 is zeker een mogelijkheid, behoudens een terugval in de bredere markt.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 23,102.00 0.05%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,585.89 0.36%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.16%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.37%
  • bnbBNB (BNB) $ 312.01 1.67%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402840 0.41%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.03%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.379932 0.64%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.093918 8.22%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.11 0.27%