Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Stellar, EOS, Vechain Prijs Analyse: 28 maart

Terwijl Bitcoin eerder deze week een prijscorrectie onderging, volgden veel van de altcoins in de cryptomarkt dit voorbeeld. De impact van Bitcoin’s prijsdaling was echter niet uniform over de hele altcoin markt. In het geval van Stellar en Vechain had de prijscorrectie geen significante impact op de consoliderende prijs; dit was echter niet het geval met EOS.
Stellar [XLM]
Bron: XLM/USD, TradingView
Stellar bleef rond de $0,38 handelen, nadat het er al meer dan een maand niet in slaagde om de $0,44 weerstand te doorbreken. De munt noteerde een stijging van 1,74 procent in de afgelopen dag, nadat de prijs in de afgelopen week was gedaald. Als de huidige steunrange rond $0,35 faalt, dan zou XLM een verdere daling kunnen zien tot rond $0,28 in de komende week.
De MACD indicator toonde de aanwezigheid van een bearish markt voor XLM op de korte termijn. MACD indicator onderging een bearish crossover met het signaal dat momenteel boven de MACD lijn is geplaatst. RSI indicator toonde een beetje divergentie terwijl het bleef weg bewegen van de neutrale zone.
EOS
Bron: EOS/USD, TradingView
EOS is momenteel de 29e grootste cryptocurrency met een market cap van meer dan $3,9 miljard. Op het moment van schrijven werd de munt gewaardeerd op $4,15 en was getuige van toegenomen volatiliteit in de afgelopen week, wat leidde tot een stijging van 9 procent in de afgelopen dag tijd. Er is een sterke weerstand rond $4.45 en twee sterke steunen op $3.8 en $3.5 die EOS zouden kunnen helpen in het geval een downtrend zich zou materialiseren.
Bollinger Bands illustreerden de enorme volatiliteit in de EOS markt meer dan een maand geleden, en sindsdien is het aan het convergeren, en op dit moment is er niet veel volatiliteit in de prijsactie van de munt. RSI zag er veelbelovend uit toen het in de richting van de overboughtzone bewoog, wat een piek in de prijs op de korte termijn impliceert.
Vechain [VET]
Bron: VET/USD, TradingView
De prijs van Vechain heeft fases van zijwaartse beweging gezien, maar is op de lange termijn in staat geweest om een gestage uptrend te handhaven. De koers van de munt is sinds het begin van de maand in waarde gestegen, ondanks korte correcties. Op het moment van schrijven werd VET verhandeld op $0.092 en probeerde opnieuw zijn onmiddellijke weerstand op $0.099 te doorbreken. Er zijn ook twee sterke steunen op $0.078 en $0.061 als het bullish momentum zou verdwijnen.
EMA linten hebben zich nu genesteld onder de huidige handelsprijs van de munt en bieden steun. Dit zou de prijs in de huidige range kunnen ondersteunen en helpen de directe weerstand te doorbreken. De Stochastics indicator zag er ook bullish uit, want hij bleef in de overboughtzone.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,975.00 0.97%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,654.34 0.55%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.04%
  • bnbBNB (BNB) $ 328.23 1.02%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.399816 0.68%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.04%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.394913 0.85%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.090218 2.27%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.31 4.41%