Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Polkadot, Uniswap, Ethereum Classic Prijs Analyse: 08 februari

Polkadot zou op korte termijn nieuwe highs kunnen bereiken voor een uiteindelijke correctie. Uniswap gaf op het moment van schrijven gemengde signalen en een daling onder de $17.6 steun zou een downtrend kunnen inluiden. ETC vertoonde bullish signalen, maar een verdere impuls zou nodig kunnen zijn voor een stijging boven het $9 niveau.
Polkadot [DOT]
Bron: DOT/USD, TradingView
Polkadot ontkrachtte alle bearish voorspellingen en bereikte op het moment van schrijven opnieuw een all-time high op $22.45. De recente rally, die ondersteund werd door een sterke koopdruk en gezonde volumes, dreef de market cap van DOT op tot boven $19,3 miljard en in de top 5 van crypto-rangschikkingen. Gezien de sterke uptrend over de afgelopen 30 dagen, zou DOT in de komende dagen waarschijnlijk nieuwere highs kunnen vormen.
Een bullish crossover op de MACD ondersteunde ook een gunstige uitkomst voor DOT. De Relative Strength Index was nog niet op haar kantelpunt en ondersteunde eveneens een langere bullish uitkomst. Aan de andere kant zou DOT in een bearish scenario onder haar 50-SMA (geel) kunnen komen, wat op korte-middellange termijn een trendombuiging zou kunnen betekenen.
Uniswap [UNI]
Bron: UNI/USD, TradingView
Uniswap veerde terug van $17,6 steun nadat de prijs afkoelde van haar all-time high. Het bullish momentum werd opgevangen door de Awesome Oscillator toen de bulls zich richtten op $20 weerstand. Scepsis in UNI’s markt kwam voort uit het feit dat koopactiviteit en handelsvolumes niet erg merkbaar waren in de laatste 24 uur.

De Chaikin Money Flow gaf ook de voorkeur aan de verkopende kant toen de index onder de halfline bewoog. Het verliezen van het $17.6 steunniveau zou kunnen leiden tot een trendomkeer en verkoopsignalen voor traders kunnen opleveren.
Ethereum Classic [ETC]
Bron: ETC/USD, TradingView
Ethereum Classic passeerde de $8,34 weerstand op de rug van sterk momentum aan de koopzijde, en de on-chain metrics waren ook voorstander van een verlengde bull run. De Stochastics RSI bewoog noordwaarts na een bullish crossover, terwijl de MACD lijn uitkijkt naar een beweging boven de signaallijn. Ondanks de bullish voorspelling, zouden de beren kunnen vasthouden aan de $9 resistentiegrens en sterkere signalen vanuit de bredere markt zouden nodig kunnen zijn voor een beweging boven de bovenste plafondwaarde.
Aan de andere kant zou een daling tot onder de $7.7 steun kunnen duiden op een voortzetting van een bearish markt en enkele koopsignalen kunnen opleveren voor lange-termijn traders.

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 16,432.33 0.67%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,181.83 2.66%
  • tetherTether (USDT) $ 1.01 0.7%
  • bnbBNB (BNB) $ 298.40 4.6%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 0.998698 0.13%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.01 0.7%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.387834 4.09%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.095740 8.32%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.310257 2.6%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 0.830770 3.61%