Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Nog een ATH voor Chainlink nu $30-niveau daalt

Na een langdurige consolidatie boven $20, is Chainlink er eindelijk in geslaagd om het $30 prijsniveau te doorbreken, waarmee het een ander waarderingsdoel voor het jaar 2021 heeft bereikt. In feite is Chainlink alleen al in het jaar 2021 met bijna 172% gestegen, waarbij de crypto een YTD-rendement van 132% boekt, op het moment van schrijven.
Alleen al in de laatste zes uur is LINK met meer dan 8% geklommen op de prijsgrafieken.
Bron: LINK/USD op TradingView
LINK kreeg voor het eerst significante tractie in het midden van 2020, waarbij de crypto-activa snel daarna een van de crypto’s werd die het altcoin-seizoen aanvoerde.
Chainlink doorbrak massief bullish patroon vóór $30-doorbraak
Interessant genoeg was er al een teken aan de wand, aangezien de koers van Chainlink pas onlangs met succes een stijgend kanaal op de prijsgrafieken doorbrak. In feite werd de weerstand net boven $26 vier keer getest voor de uiteindelijke rally naar $30, waarbij het patroon in de vorige instantie ook kort werd doorbroken.

Op het moment van schrijven waren de marktindicatoren bullish voor LINK. Er kan echter ook een mogelijke correctie plaatsvinden, die de waarde van de crypto omlaag trekt naar de steun op $24.
Ontwikkelingsactiviteit piek voor LINK
Een van de grote voordelen van het ondersteunen van Chainlink’s hike is de consistente ontwikkeling vanuit een technologisch perspectief. Slechts een paar dagen terug, integreerde Kraken een Chainlink-knooppunt om spotprijsgegevens naar DeFi te brengen. Chainlink’s prijs referentie data is een van de meest gebruikte gedecentraliseerde oracle oplossingen in de DeFi ruimte, en het blijft geloofwaardig aan het feit dat haar activiteit ook met 60% is gestegen sinds het begin van het jaar.
Het feit dat Chainlink nog steeds in prijsontdekkingsmodus is, helpt de crypto-activa om consistente bullish toppen te bereiken in de huidige markt. Bovendien registreerde LINK’s Daily Active Addresses onlangs ook een recordhoogte, hoewel er ook een divergentie werd geïdentificeerd op de grafiek. De netwerkgroei klom onlangs ook naar een ATH-niveau.
Bron: Santiment
LINK’s prijsstijgingen zijn ook ondersteund door een groot aantal andere metrieken. Chainlink’s token circulatie niveau, bijvoorbeeld, is bullish signalen voor de 13e maand op rij, volgens Santiment.
Bron: Santiment
Handelend op zo’n hoog niveau, zal een deel van de investeerders in de markt altijd bereid zijn om te verkopen om wat winst binnen te halen. Vandaar dat het hodling sentiment een sleutelrol zal spelen in de toekomst voor Chainlink.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,904.00 0.56%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,574.94 0.18%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.22%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.2%
  • bnbBNB (BNB) $ 310.42 1.4%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402427 0.53%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.33%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.375009 1.31%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092646 8.04%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09 1.61%