Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Moonbeam, Parity kondigen samenwerking aan om Balancer naar Polkadot te porten

De programmeerbare liquiditeit van Balancer zal nu worden ingezet op het Polkadot-ecosysteem.
De implementatie is een resultaat van een samenwerking tussen Moonbeam en Parity en Balancer Labs’ subsidiefinanciering voor het onderzoeken van experimentele implementaties van het Balancer-protocol op alternatieve Layer 1 blockchains.
Volgens een aankondiging die eerder op de dag door Moonbeam werd vrijgegeven,
“Deze stap voegt een belangrijke mogelijkheid toe aan het groeiende DeFi ecosysteem op zowel Moonbeam als op Polkadot.”
Moonbeam is in wezen een ingang voor ontwikkelaars die applicaties proberen te bouwen op Polkadot, aangezien de Ethereum-compatibiliteitsfuncties het mogelijk maken voor protocollen zoals Balancer om hun bestaande codebase te gebruiken om een op Polkadot gebaseerde inzet te hebben. Nu zullen Polkadot-gebaseerde activa zoals DOT en andere parachain tokens ook beschikbaar worden gemaakt als ERC-20s voor de instantie van Balancer op Moonbeam.
Met meer dan $ 1,4 miljard aan Total Value Locked (TVL), is Balancer een van de top AMM-gebaseerde gedecentraliseerde uitwisselingen (DEXs) in de wereld.
De ontwikkeling werd verwelkomd door beide crypto-gemeenschappen, met Jeremy Musighi, Head of Growth bij Balancer Labs, verklarend,
“Het ondersteunen van PureStake en Parity Technologies is een geweldige kans voor ons om te onderzoeken en te leren van hoe het Balancer-protocol kan profiteren van de unieke trade-offs van de Polkadot-blockchain.”
Hij voegde eraan toe,
“We verwelkomen de kans om deze gedecentraliseerde inspanning te ondersteunen om de eerste stappen te zetten naar het bouwen van on-chain liquiditeit voor activa in het Polkadot ecosysteem.”
In het licht van de aanhoudend hoge gaskosten op het Ethereum-netwerk, zijn veel DeFi-protocollen op zoek gegaan naar alternatieve netwerken die minder duur en meer schaalbaar zijn in hun huidige staat. In feite, eerder vandaag, kondigde ook SushiSwap aan dat het zijn platform zal porten naar vijf extra netwerken, buiten Ethereum, waaronder Moonbeam.
SushiSwap CTO Joseph Delong kondigde deze integraties aan op Twitter, en merkte op dat van deze extra netwerken, gebruikerservaringen op Fantom en Binance completer zullen zijn omdat ze goede ondersteuning hebben voor token lijsten, terwijl de anderen nog wat werk nodig hebben voor de beste eindgebruikerservaring.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 16,432.33 0.67%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,181.83 2.66%
  • tetherTether (USDT) $ 1.01 0.7%
  • bnbBNB (BNB) $ 298.40 4.6%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 0.998698 0.13%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.01 0.7%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.387834 4.09%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.095740 8.32%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.310257 2.6%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 0.830770 3.61%