Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Monero, Waves, Maker Prijs Analyse: 16 maart

De laatste 24-36 uur waren moeilijk voor het grootste deel van de crypto-markt, met Monero, Waves en Maker die allen Bitcoin’s voorbeeld volgden om naar beneden te zakken op de prijsgrafieken. Met BTC die stabiel boven de $54k-mark blijft bij het ter perse gaan, lijkt het echter onwaarschijnlijk dat er nog lang correcties zullen zijn.
Monero [XMR]
Bron: XMR/USD op TradingView
Monero, de leidende privacy coin in de cryptomarkt, stond bij het ter perse gaan op de 22e plaats op CoinMarketCap. Net als de rest van de altcoin-markt daalde ook Monero op de rug van de depreciatie van Bitcoin, waarbij de crypto met bijna 9% daalde in iets meer dan 24 uur. Sindsdien leek echter enig herstel op zijn plaats, waarbij XMR zijn positie op de prijsgrafieken vasthield.
Het moet echter worden opgemerkt dat als BTC opnieuw zou dalen, XMR naar alle waarschijnlijkheid ook zou volgen.
De technische indicatoren van Monero daarentegen waren ambivalent in hun projecties. Terwijl de gestippelde markeringen van de Parabolic SAR de bearish kracht van de markt onderstreepten, bleef de Chaikin Money Flow stevig boven nul, in lijn met de consolidatie op de prijsgrafieken.
De altcoin was gisteren in het nieuws nadat crypto-vriendelijk reisplatform Travala.com Monero toevoegde als een van zijn betalingsopties.
Waves [WAVES]
Bron: WAVES/USD op TradingView
Gedurende het grootste deel van de afgelopen weken handelde WAVES binnen een strak kanaal op de prijsgrafieken. Hoewel de recente bewegingen van WAVES de cryptocurrency uit zijn rangebound prijsactie duwden, was het niet in de bedoelde richting. In feite daalde de altcoin met meer dan 7% in een tijdsbestek van 24 uur, waarbij de cryptocurrency bij het ter perse gaan nog niet al haar verliezen heeft teruggewonnen, ondanks enkele herstelpogingen.
Terwijl de Bollinger Bands wat wijder werden om plaats te maken voor wat prijsvolatiliteit op de korte termijn, naderde de MACD een bullish crossover met de signaallijn, een bevinding die bewijs levert van groeiend momentum in de markt.
Net als in het geval van Monero, als de algemene markt zuidwaarts gaat, zou WAVES gedwongen kunnen worden om te volgen.
Maker [MKR]
Bron: MKR/USD op TradingView
Op de 48e plaats van CoinMarketCap’s ranglijst bij het ter perse gaan, registreerde Maker, net als Monero en Waves ervoor, ook een soort van herstel bij het ter perse gaan, ondanks dat hetzelfde kwam op de rug van een door Bitcoin gevoede correctie. MKR daalde met meer dan 8% in een tijdsbestek van iets meer dan 24 uur, waarbij de prijsactie en het daaropvolgende herstel ook gepaard gingen met een korte piek in het handelsvolume.
De technische indicatoren van MKR benadrukten de kracht van het eerder genoemde herstel, want terwijl de Relative Strength Index naar het noorden koerste na het omzeilen van de oversoldzone op de grafieken, toonde de Awesome Oscillator bullish momentum op zijn histogram.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 16,179.15 2.29%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,170.96 3.84%
  • tetherTether (USDT) $ 0.999946 0.04%
  • bnbBNB (BNB) $ 292.92 5.87%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.05%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.03%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.386009 4.3%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.095847 8.05%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.307335 3.77%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 0.822449 4.6%