Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Monero, IOTA, Decred Prijs Analyse: 10 februari

Monero steeg ten noorden van het 200-SMA op de prijsgrafieken en projecteerde een stijgende trend, maar sterkere signalen waren nodig om een beweging boven zijn meest recente lokale hoogte te ondersteunen. IOTA en DCR vertoonden op het moment van schrijven bearish signalen, waarbij van beide verwacht wordt dat ze op korte termijn lager zullen bewegen richting hun respectievelijke steunniveaus.
Monero [XMR]
Bron: XMR/USD, TradingView
Een blik op Monero’s 4-uurs grafiek toonde een bullish markt sinds het begin van de maand, toen de candlesticks boven hun 200-SMA (groen) klommen. Hoewel ze een paar keer werden getest, waren de beren niet in staat om een beweging onder het langetermijn voortschrijdend gemiddelde te mikken. Winsten van meer dan 12% in de laatste zeven dagen werden weerspiegeld in haar market cap die steeg tot meer dan $3 miljard, op het moment van schrijven.
Het bullish momentum in de markt was sterk, volgens de Awesome Oscillator, terwijl de Chaikin Money Flow een herstel registreerde na het raken van het laagste punt in meer dan acht maanden. Ondanks de recente bullishness waren er echter sterkere signalen nodig om een stijging naar het lokale hoogtepunt van meer dan $185 in de komende handelssessies te ondersteunen.
IOTA
Bron: IOTA/USD, TradingView
Er was wat zijwaartse beweging te zien op de grafieken van IOTA, toen de bulls er niet in slaagden om de $0.788-resistance te doorbreken. Bovendien gaven matige handelsvolumes en koopactiviteit aan dat de bulls de controle over de markt aan het verliezen waren, terwijl de bears zich klaarmaakten om in te grijpen. Dit werd ook ondersteund door de MACD, nadat deze op een bearish crossover sloot.

Ondanks de zijwaartse beweging, merkten de Bollinger Bands op dat IOTA gevoelig was voor prijsschommelingen terwijl de volatiliteit aan de hogere kant bleef. Een bearish uitkomst zou de prijs kunnen zien dalen richting de steungebieden op $0.61 en $0.54. Aangezien de bredere marktrally sterk was, was het ook moeilijk om een doorbraak boven het weerstandsniveau van de perstijd te verdisconteren.
Decred [DCR]
Bron: DCR/USD, TradingView
Besluiteloosheid werd opgemerkt in de markt van Decred sinds het aanraken van recordniveaus toen spinnende top candlesticks werden gevormd op de 4-uurs grafiek. Hoewel de bulls de prijs boven de $94,3-mark hielden, verschoof het momentum naar de verkopers, volgens de Awesome Oscillator. Omdat het 24-uurs handelsvolume ook daalde met bijna 40%, hadden de verkopers een voordeel op de korte termijn en correcties waren zeker aan de orde.
Een close onder het onmiddellijke steunniveau zou het begin van een ommekeer betekenen. Omgekeerd zou een piek in het On Balance Volume DCR nieuwe highs kunnen zien neerzetten.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,970.00 1.39%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,654.52 0.96%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.07%
  • bnbBNB (BNB) $ 328.18 1.49%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.13%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.399381 1.35%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.08%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.394781 1.05%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.090357 2.57%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.32 4.19%