Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Litecoin, Golven, samengestelde prijsanalyse: 13 maart

Na meer dan een week van zijwaartse consolidatie onder de $52.000-mark, kwam Bitcoin, ’s werelds grootste cryptocurrency, de afgelopen 24-36 uur eindelijk dichter bij zijn ATH. Het effect van de stijging van Bitcoin was onmiddellijk, en het grootste deel van de altcoin-markt volgde dit voorbeeld. De impact van BTC was echter niet uniform, sommige crypto’s zijn de afgelopen dagen licht gecorrigeerd.
Litecoin [LTC]
Bron: LTC/USD op TradingView
Litecoin, een van de populairdere altcoins in de markt, heeft altijd een hoge correlatie met Bitcoin gehad. Hetzelfde was de afgelopen dagen te zien nadat de zilveren munt in waarde steeg op de grafieken na BTC’s aanhoudende uitstap boven de $52.000-grens. In feite was de omvang van de stijging van de crypto’s ongelooflijk, met een stijging van meer dan 23% in een kwestie van dagen.
Het is echter vermeldenswaard dat Litecoin’s handelsvolumes ver onder de niveaus van het grootste deel van februari blijven.
Terwijl de gestippelde markers van de Parabolic SAR ruim onder de prijskaarsen stonden en de bullishness in de Litecoin markt onderstreepten, registreerde de MACD lijn een scherpe bullish crossover met de signaallijn.
Ook kan Bitcoin de meest recente beweging van LTC hebben aangewakkerd, maar dat zal misschien niet het geval zijn in de toekomst, vooral omdat de code voor de MimbleWimble upgrade naar verwachting klaar zal zijn tegen 15 maart.
Waves [WAVES]
Bron: WAVES/USD op TradingView
De cryptocurrency die op het moment van schrijven op de 76e plaats staat in de grafieken van CoinMarketCap, de beweging van WAVES is de afgelopen dagen nogal tegengesteld geweest aan die van Litecoin. Terwijl ’s werelds grootste cryptocurrency de prijsstijging van veel activa heeft aangewakkerd, was deze altcoin daar niet bij.
In feite is WAVES gestaag gecorrigeerd op de grafieken, een ontwikkeling die enigszins een verrassing kan zijn omdat het kwam op de rug van de alt die met meer dan 14% steeg in 72 uur.
Op de korte termijn lijken de technische indicatoren van de altcoin echter te suggereren dat dergelijke correcties zullen afvlakken. De Bollinger Bands, bijvoorbeeld, sluiten zich op de prijskaarsen, een teken van beperkte prijsvolatiliteit. Verder toonde de Awesome Oscillator nauwelijks momentum op het histogram.
Compound [COMP]
Bron: COMP/USD op TradingView
Net als Waves heeft COMP de laatste dagen ook gecorrigeerd op de grafieken, waarbij de crypto in de laatste 72 uur met meer dan 13% is gedaald. Ondanks de laatste depreciatie handelde de altcoin bij het ter perse gaan nog steeds dicht bij zijn lokale top in de charts. Verder was het nog steeds onduidelijk of de bovengenoemde neerwaartse trend op de korte termijn zal aanhouden.
Terwijl correcties de laatste tijd de norm waren, bleven de technische indicatoren van de altcoin neigen naar de bulls van de markt. Terwijl de Relative Strength Index precies tussen de oververkochte en overbought zones bemiddelde, klom de Chaikin Money Flow geleidelijk boven nul.
Compound was onlangs in het nieuws nadat het Gateway aankondigde, een blockchain die Parity’s substrate platform zal gebruiken om ondersteuning voor nieuwe activa toe te voegen.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 17,169.50 1.74%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,286.55 1.25%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.23%
  • bnbBNB (BNB) $ 296.79 0.92%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.34%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.21%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402344 0.18%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.103934 2.77%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.317832 0.87%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 0.925194 6.79%