Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Litecoin, FTX Token, Algorand Prijs Analyse: 07 februari

Litecoin’s prijs herstelde na een kleine correctie, maar een doorbraak boven $158 was twijfelachtig omdat de handelsvolumes aan de lage kant waren. FTT bewoog zuidwaarts vanaf haar all-time high maar flitste bullish signalen die de prijs opnieuw naar recordniveaus zouden kunnen zien stijgen. ALGO bewoog boven de $0.84 weerstand, maar er zou wat extra bullish impuls nodig zijn voor een stijging richting het $1 niveau.
Litecoin [LTC]
Bron: LTC/USD, TradingView
Litecoin’s prijs herpakte zich vanaf de $150 steun, nadat een correctie de winsten met meer dan 6% zag krimpen vanaf de lokale high van $163. De verkoopdruk was duidelijk op het On Balance Volume, dat consistent lagere lows vormde op de grafieken. In de laatste handelssessie werd echter een opleving geregistreerd.
De Awesome Oscillator noteerde wat bullish beweging toen de balken overschakelden naar groen. Ondanks de bullish voorspelling op de korte termijn, was een stijging boven het $158 niveau een onwaarschijnlijk scenario, tenzij de handelsvolumes in de komende 24 uur sterk zouden stijgen.
FTX Token [FTT]
Bron: FTT/USD, TradingView
FTX Token brak opnieuw een all-time high op de grafieken toen de prijs ten noorden van $15 bewoog. Een kleine pullback zag FTT bijna 3% verliezen in de afgelopen 24 uur, maar er werd verwacht dat dit een tijdelijke beweging was, gezien de uptrend over de afgelopen 30 dagen.

Verdere bullish signalen werden gegeven door een bullish divergentie op de Relative Strength Index en de Chaikin Money Flow, die een sterke instroom van kapitaal toonde sinds het crypto-actief de $11,6 weerstand omgooide aan het begin van de maand. Voorwaarts zou FTT nieuwere highs kunnen zien op de grafieken, behoudens een pullback in de bredere markt.
Algorand [ALGO]
Bron: ALGO/USD, TradingView
Het dagelijkse timeframe voor Algorand liet sinds het begin van het jaar een uptrend zien, toen de cryptocurrency hogere highs op de grafieken liet zien. Op een lager timeframe was er wat fluctuatie te zien in de prijs van ALGO, maar uiteindelijk brak het boven de $0,85 weerstand. Omdat de handelsvolumes de afgelopen 24 uur bescheiden waren, was een stijging richting de $1-grens een grote opgave voor de toekomst.
De gestippelde markers van de Parabolic SAR bewogen boven de candlesticks, wat de neerwaartse korte-termijntrend van de voorbije sessies aangeeft. Een bearish resultaat zou ALGO kunnen zien wegglijden onder de $0.75 steun. Aan de andere kant was de MACD licht in het voordeel van de bulls, daar de MACD lijn een voorsprong kreeg op de signaallijn. Een bullish resultaat zou ALGO een nieuw lokaal hoogtepunt op de grafieken kunnen zien neerzetten.

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,904.00 0.56%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,574.94 0.18%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.22%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.2%
  • bnbBNB (BNB) $ 310.42 1.4%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402427 0.53%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.33%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.375009 1.31%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092646 8.04%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09 1.61%