Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Is Dogecoin populair genoeg? Hello Pal’s website crash suggereert van wel

Wie had gedacht dat een mememunt het middelpunt zou worden van sociale media-aandacht? In de afgelopen weken en maanden is de populariteit zo sterk gestegen dat de meeste bedrijven die zich associëren met DOGE allemaal in het nieuws zijn gekomen. Het wereldwijde chat en live-streaming platform Hallo Pal is de laatste, met een website die naar verluidt een storing had nadat het platform een piek in het verkeer registreerde.
De belangrijkste reden achter de tijdelijke overbelasting van de server was dat Hello Pal op dat moment aankondigde dat het had geïnvesteerd in Dogecoin-mijnbouw.
In februari verwierf Hello Pal een aandeel van 15% in een speciale Dogecoin en Litecoin mijnbouwfaciliteit. Dit omvatte de verwerving van een initiële 51% van ten minste 12.500 mining rigs gewijd aan het delven van de meme munt en LTC. Nadat deze ontwikkeling in het nieuws kwam, steeg het verkeer op de Hello Pal website met meer dan 1.000%.
Naar verluidt is deze faciliteit een van ’s werelds grootste mijnbouwoperaties gewijd aan DOGE, en huisvest 90.000 rigs met een mijnbouwcapaciteit van 70MW. Dit is goed voor 5% van de wereldwijde hash rate van DOGE/LTC.
Dankzij Elon Musk is de grapvaluta alleen maar in populariteit gegroeid. Een week geleden, ontdekte een analistenbureau dat Dogecoin in februari Bitcoin, Ether en andere alts voorbijstreefde als “het meest besproken digitale activum” op Twitter. Ergo, het komt niet als een verrassing dat veel bedrijven zoals Hello Pal potentieel zien in het delven van de crypto.
Onlangs, een Nasdaq-genoteerde crypto-mijnbouw bedrijf, Ebang, besloten om te lanceren. a Dogecoin te lanceren en Litecoin mijnbouwbedrijf. Deze aankondiging kwam een paar weken nadat Ebang een chip had ontworpen voor Litecoin en Dogecoin mijnbouw. Het DOGE-effect vond vrijwel onmiddellijk plaats toen de aandelenkoersen van Ebang International met 20,9% stegen na de op crypto gerichte aankondigingen.
Dichter bij huis, integreerde Flare Networks integreerde DOGE geïntegreerd voor de lancering van zijn Mainnet. Deze beslissing was gebaseerd op een gemeenschapsenquête, waarbij 53% voor de integratie van DOGE stemde.
De associatie van een bedrijf met het meme token wordt echter grotendeels gezien als een marketing zet, gezien de populariteit en geen “echte use cases”. Bijvoorbeeld, Mark Cuban’s NBA team accepteert Dogecoin betalingen om tickets en merchandise te kopen. Verder heeft de toonaangevende beurs Binance toegevoegd. drie fiat paren toegevoegd voor DOGE om tegen te verhandelen.
De sensatie rond de token heeft sommige experts om wat licht te werpen op hetzelfde. Sommigen geloven dat DOGE is voor degenen die willen afstemmen op de internetcultuur, in plaats van serieuze financiële winsten. Volgens onderzoekers van de RMIT Universiteit,
“Dogecoin kan het beste worden gezien als een cultureel product, in plaats van een financieel actief. De realiteit is dat maar weinig gebruikers van cryptocurrency’s de Dogecoin bezitten als een serieuze investering of om te gebruiken in reguliere transacties. In plaats daarvan is het bezitten van Dogecoin het deelnemen aan een cultuur.”

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 23,003.00 1.28%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,655.23 1.22%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.23%
  • bnbBNB (BNB) $ 329.10 1.38%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.29%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.400089 1.2%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.33%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.395489 1.02%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.090587 2.37%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.31 3.46%