Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Is dit een goede koopperiode voor Cardano?

Cardano’s stijgende prijsactie heeft de waarde van ADA de afgelopen dagen exponentieel doen stijgen, ondanks het feit dat er correcties leken te komen op het moment van de pers. De stijging van Cardano heeft echter nog een andere vraag doen rijzen – Is ADA’s duizelingwekkende groei van de laatste weken en maanden duurzaam?
Welnu, bij nader onderzoek is het duidelijk dat deze pomp twee weken geleden begon na een van de grootste correcties in Bitcoin’s prijs, de daling van bijna 20% van $57.539 naar $45.137.
In feite, na de genoemde waardevermindering van Bitcoin, leden de meeste altcoins in de top-100 aan een bloedbad. Dit was toen ADA naar voren kwam als een uitbijter, met de alt die al snel een nieuwe ATH van $ 1,48 bereikte.
Op het moment van schrijven, op de rug van een golf van correcties, was de prijs van de cryptocurrency net iets minder dan 10% verwijderd van zijn ATH. Als de bull rally hervat, verwachten velen dat ADA opnieuw zal stijgen, een nieuwe ATH zal raken, en verder zal gaan met zijn prijsontdekking. Nu, waarom zijn dergelijke verwachtingen geloofwaardig? Wel, omdat ADA’s recente stijgingen ondersteund werden door stijgingen in het handelsvolume en een aanhoudende vraag.
Bron: CoinMarketCap
Verder treedt Cardano in veel opzichten in de voetsporen van Ethereum, waarbij het project ook populair is vanwege zijn dev-gemeenschap en meer dan 100 peer-reviewed papers van bedrijven in opdracht van de Cardano Foundation.
We zijn bijna halverwege de roadmap van Cardano in het Goguen-tijdperk. Op dit punt in zijn reis is het indrukwekkend voor een altcoin als ADA met een relatief grote marktkapitalisatie om winsten van 595% YTD te registreren. Vóór de laatste correcties leek de koerswinst van 17% in een periode van 24 uur houdbaar met het huidige bullish sentiment onder retailtraders, vooral onder die op Binance, aangezien ADA/USDT en ADA/BTC markten op Binance de grootste bijdrage leverden aan het handelsvolume van de altcoin op niveaus boven $1.
Verder, vanaf 16 maart 2021, zijn Cardano inkomende transfers ondersteund door Coinbase Pro, met hetzelfde ook bijdragend aan de liquiditeit van de activa. Hoewel de toename in liquiditeit een negatieve impact kan hebben op de prijs van Cardano (zoals duidelijk was bij het ter perse gaan), kopen contrarians echter nog steeds Cardano in afwachting van een doorbraak en verdere prijsontdekking. Naarmate de investeringsstroom op spotbeurzen en het aantal actieve retailhandelaren toeneemt, is het waarschijnlijk dat de prijsrally van Cardano zichzelf zal uitbreiden.
Het is interessant dat er experts op Crypto-Twitter zijn die van mening zijn dat het kopen van Cardano op $1-niveau een betere en veiligere aankoop is dan het was op $0,10. In lijn hiermee zou het een veiligere koop zijn op $10 dan op $1, als de prijsrally van Cardano inderdaad zo ver gaat.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 16,272.58 1.6%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,178.36 2.94%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.06%
  • bnbBNB (BNB) $ 296.37 4.97%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.01%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 0.999609 0.09%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.385501 4.15%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.096633 7.18%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.309763 2.58%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 0.825776 3.94%