Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Investview onthult dat het meer dan $1M aan Bitcoin, altcoins op de balans heeft staan

Investview, een populair Amerikaans technologiebedrijf voor financiële diensten, is het nieuwste beursgenoteerde bedrijf dat cryptocurrencies op zijn balans heeft staan. Volgens een onlangs vrijgegeven verklaring heeft Investview nu meer dan $ 1 miljoen in Bitcoin en andere altcoins, waarmee het bedrijf in de voetsporen treedt van MicroStrategy, Tesla, en RushOrderTees.
De onthulling maakte deel uit van de bekendmaking van de marktcijfers van het bedrijf voor de maand februari 2021. Hier is het vermeldenswaard dat Investview’s investering in cryptocurrencies overeenkwam met de hoogste maandelijkse bruto-inkomsten ($ 5,5 miljoen) en netto-inkomsten ($ 1,9 miljoen) ooit, waarbij het bedrijf ook een 30% operationele marge voor de maand noteerde.
De genoemde ontwikkeling werd ook toegejuicht door Investview’s executives, waarbij CEO Joe Cammarata opmerkte,
“We blijven werken aan de vier belangrijkste fintech-doelstellingen van het bedrijf: Bitcoin-mijnbouw, educatie, financiële handelstools en onze onlangs aangekondigde productpakketten voor digitale valuta. Financiële educatie blijft een drijvende kracht met een snel groeiende individuele vraag, vooral met een grotere deelname van Gen X en Y. We zullen doorgaan met het verbeteren van onze mijnbouwactiviteiten, het uitbreiden van onze educatieve tools, en het vergroten van ons aanbod om onze fintech-doelstelling te bereiken.”
Zoals eerder vermeld, is Investview niet het eerste beursgenoteerde bedrijf dat cryptocurrencies op de balans heeft staan. In feite, in het licht van de recente prestaties van Bitcoin, is het ook onwaarschijnlijk dat het de laatste zal zijn.
Volgens Bitcoin Treasuries hadden beursgenoteerde bedrijven op het moment van schrijven al meer dan 74,5 miljard dollar aan BTC in hun schatkist, met MicroStrategy en Tesla op kop. Dankzij de bull-run van ’s werelds grootste cryptocurrency in de afgelopen maanden, hebben veel van deze bedrijven exponentiële winsten geboekt op hun initiële BTC-investeringen.
Maar ondanks deze zwaargewichten die Bitcoin steunen, zijn er nog steeds enkele tegenstanders op de markt. Neem bijvoorbeeld het geval FD7 Ventures. Het bedrijf uit Dubai kwam een paar weken geleden in het nieuws toen het aankondigde dat het zijn positie van $750M in Bitcoin zou liquideren om in plaats daarvan in Polkadot en Cardano te stappen. Destijds had de Global Managing Director van het fonds gezegd,
“Afgezien van het feit dat Bitcoin als eerste op de markt kwam en door de maatschappij betekenis kreeg als opslagplaats van waarde, denk ik dat Bitcoin eigenlijk vrij nutteloos is.”

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,975.00 0.97%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,654.34 0.55%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.04%
  • bnbBNB (BNB) $ 328.23 1.02%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.399816 0.68%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.04%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.394913 0.85%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.090218 2.27%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.31 4.41%