Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Gemini’s Cameron Winklevoss zegt dat Ethereum ‘ondergewaardeerd’ is; toont steun voor DeFi

Vanaf vorige week, Ethereum’s eigen crypto verraste de markt toen het op 5 februari een nieuwe all-time high boven $1.700 bereikte. Na dit, begonnen velen in de crypto ruimte te denken dat de asset meer gevestigd zou kunnen worden. Vooral met de verwachte lancering van ether futures contracten van CME.
Hoewel de op één na grootste cryptocurrency naar marktkapitalisatie een favoriet is onder dApp-ontwikkelaars, denkt Cameron Winklevoss dat het “ondergewaardeerd” is. Onlangs, Cameron Winklevoss, mede-oprichter van cryptobeurs Gemini. zei in een interview:
Het is echt moeilijk om een plafond of een kader te zetten op creativiteit, en wat dat betekent. Dus hoe waardeer je dat? … De hoeveelheid werk die is gegaan op, en de ontwikkeling in de volwassenheid van het netwerk in de afgelopen drie jaar, je kijkt naar Ethereum in principe op zijn all-time high, het voelt echt ondergewaardeerd waar het nu is.
Bij het ter perse gaan overschreed de totale waarde opgesloten in deFi economie $35miljard, wat $1 miljard was aan het begin van januari vorig jaar. Meestal, TVL in DeFi is verbonden met de marktprestaties van Ether, zoals Mati Greenspan, oprichter van Quantum Economics ooit opmerkte:

Wanneer #Ethereum pompt neemt het alle markten die er bovenop gebouwd zijn mee voor de rit. pic.twitter.com/P7PP0iVUn9
– Mati Greenspan (tweets ≠ financieel advies) (@MatiGreenspan) 4 januari 2021

Daarnaast heeft Winklevoss onthuld dat hij en zijn broer Tyler Winklevoss de ontwikkeling in DeFi steunen en geloven dat de sector de volgende grens is. Cameron Winklevoss zei dat de Gemini “tientallen DeFi tokens” op de lijst heeft staan en dat DeFi bezig is met “het bouwen van de bouwstenen” en het herontwerpen van gecentraliseerde financiering.

Verder zei Tyler Winklevoss in een recente tweet:

DeFi is niet alleen de volgende grens, het is een gelijk speelveld
– Tyler Winklevoss (@tyler) 7 februari 2021

De Gemini executive waarschuwde echter dat de gedecentraliseerde ruimte niet de “meest gebruikersvriendelijke ervaring” is en dat er risico’s zijn.
Er is zeker risico. Sommige [DeFi] projecten zullen spectaculair falen en sommige zullen ongelooflijk succesvol zijn. Het is nieuw, en dat moet een beetje de lens zijn waarmee je het benadert.
In tegenstelling tot de meeste andere maximalisten uit de Bitcoin-wereld vond Cameron Winklevoss dat deFiFi economie niet hoeft te concurreren met Bitcoin, omdat beide netwerken heel verschillende diensten proberen aan te bieden.

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,975.00 0.97%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,654.34 0.55%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.04%
  • bnbBNB (BNB) $ 328.23 1.02%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.399816 0.68%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.04%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.394913 0.85%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.090218 2.27%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.31 4.41%