Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Ethereum, EOS, Synthetix Prijs Analyse: 14 februari

Ethereum verzachtte zijn verliezen op $1.772 steun en werd verwacht een nieuw record te breken in de komende sessies op de rug van bullish indicatoren. Een gunstige uitkomst werd ook verwacht voor EOS, terwijl de bulls mikten op de $6 mark. Aan de andere kant verloor SNX koud haar steunmarkering bij de pers nadat de prijs zich terugtrok van recordniveaus.
Ethereum [ETH]
Bron: ETH/USD, TradingView
Hoewel Ethereum bij het ter perse gaan in het rode gebied handelde, behielden de stieren de controle over de langetermijnprijs. De bullish cyclus was duidelijk op ETH’s 4-uurs grafiek, want de cryptocurrency vormde hogere highs en schaalde naar recordniveaus in de afgelopen week. Op het moment van schrijven werd enige voorzichtigheid waargenomen in de markt, toen de prijs handelde op het middenpunt van haar onmiddellijke weerstands- en steunpunten, maar de on-chain metrics steunden de stieren op de korte termijn.
De Stochastics RSI bewoog noordwaarts na een bullish crossover, terwijl de MACD’s snel bewegende lijn de signaallijn leek in te halen. Een scherpe stijging in handelsvolumes en koopactiviteit zou ETH sneller dan verwacht het $2.000 psychologische niveau kunnen zien doorbreken.
EOS [EOS]
Bron: EOS/USD, TradingView
Met winsten van meer dan 70% in de laatste zeven dagen, positioneerde EOS zichzelf bij de hoogste wekelijkse stijgers van de top 20 munten per market cap. De prijzen stegen met nog eens 10% in de laatste 24 uur toen EOS werd verhandeld op het hoogste niveau in meer dan een jaar.

Verdere positieve signalen werden gepresenteerd door de RSI, die leek terug te keren naar de overbought zone. De OBV ondersteunde eveneens het bullish sentiment en een stijging richting de $6 mark was zeker een mogelijkheid in de komende sessies. In het geval van een ommekeer liggen de steunniveaus op $4,9 en $4,3.
Synthetix [SNX]
Bron: SNX/USD, TradingView
Een selloff op $28 weerstand bracht Synthetix dichter bij $25,2 steun toen de prijs afkoelde van recordniveaus. De bulls liepen zelfs het risico om de eerder genoemde steun te verliezen als de rode balken van de Awesome Oscillator in de komende sessies onder de halfline zouden bewegen.
De Chaikin Money Flow ondersteunde ook de bearish voorspelling toen kapitaal zich verwijderde van de crypto activa. Een daling onder de $25.2 steun zou de volgende verdedigingslinie een $22 opleveren.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,958.00 1.3%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,651.08 1.3%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.04%
  • bnbBNB (BNB) $ 328.33 1.52%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.07%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.398637 1.36%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.07%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.394775 1.15%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.090334 2.53%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.31 3.05%