Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

EOS Prijs Analyse: 06 maart

Disclaimer: De bevindingen van de volgende analyse zijn de enige meningen van de schrijver en moeten niet worden opgevat als beleggingsadvies
Op de rug van een grote correctiefase gezien door de cryptocurrency markt, heeft EOS de laatste tijd een niveau van stabiliteit op de prijsgrafieken verworven. Op het moment van schrijven werd EOS gewaardeerd op $3,74 met een marktkapitalisatie van $$3,55 miljard, waarbij de altcoin helemaal onderaan staat op de 24e plaats in de grafieken van CoinMarketCap.
In het licht van de algemene markttrend op het moment van de pers, zou EOS waarschijnlijk binnen dezelfde prijsrange blijven handelen op de korte termijn.
EOS 4-uurs grafiek
Bron: EOSUSD op TradingView
EOS’s zes-uurs grafiek gaf aan dat na een daling onder $3,57, de prijs hoger stuiterde, waarbij de alt op de grafieken tussen $3,57 en $4,10 bewoog.
Met de waarde van de digitale asset die bleef stuiteren binnen deze krappe range, zag EOS ook wat lichte bullishness ontstaan. De indicatoren van de crypto merkten echter op dat er niet genoeg momentum was voor een significante prijsschommeling.
Redenering
De Bollinger Bands waren indicatief voor de volatiliteit in de markt. Op het moment van schrijven waren de Bands samengekomen binnen de consoliderende prijsrange. Dit suggereerde dat de prijs niet wild bewoog, maar zich binnen een korte range bewoog. Ondertussen gleed de Signaallijn boven de candlesticks, wat erop wijst dat bearishness de markt zou kunnen overnemen.
Het 50 moving average bleef echter onder de candlesticks en fungeerde als sterke steun voor EOS. Ondanks de bullishness of bearishness in de markt, kan er geen prijsschommeling plaatsvinden wegens een gebrek aan momentum. Tot slot onderstreepte de Awesome Oscillator dat EOS geen momentum had om een trendwijziging door te voeren.
Integendeel, de Relative Strength Index bleef in de evenwichtszone, wat betekent dat de koop- en verkoopdruk gelijk waren getrokken.
Conclusie
De EOS markt leek zich op het moment van de pers in een consoliderende fase te bevinden, aangezien de prijs beperkt bleef binnen de eerder genoemde range. Naarmate de markt verder evolueert, zou de consolidatie kunnen aanhouden wegens een gebrek aan momentum in een specifieke richting.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 23,226.00 0.59%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,597.45 0.22%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.01%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.01%
  • bnbBNB (BNB) $ 308.31 0.24%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.412321 0.45%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.02%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.387058 1.46%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.089072 1.9%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.15 0.05%