Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

EOS, Neo, DigiByte Prijs Analyse: 27 februari

Hoewel Bitcoin en Ethereum in het groen werden verhandeld op het moment van de pers, waren ze nog niet terug op hun ATH niveaus van een paar dagen geleden. Terwijl Bitcoin gewaardeerd werd op bijna $47.000, stond ETH net onder de $1.500-grens. Veel van de altcoins in de markt kwamen in een consolidatietoestand terecht, in afwachting van sterkere signalen van de bredere markt.
Dit was het geval voor EOS, NEO en DGB, waarbij elk van deze crypto’s op het moment van schrijven handelde binnen een vast kanaal.
EOS
Bron: EOS/USD, TradingView
De prijsgrafiekvan EOS toonde wat choppy beweging, waarbij de prijs handelde binnen de range van $3,8 – $3,46, op het moment van schrijven. De Awesome Oscillator toonde dat het momentum fluctueerde van de ene kant naar de andere, maar op het moment van schrijven lag het bij de kopers. Een doorbraak boven het bovenste plafond leek echter onwaarschijnlijk, gezien de lage handelsvolumes en gedempte koopactiviteit.
De Bollinger Bands waren samengedrukt en onderstreepten de lage volatiliteit in de markt. Toch moeten de banden in de komende sessies in de gaten worden gehouden, omdat een toename van de volatiliteit kan leiden tot scherpe prijsbewegingen.
Neo [NEO]
Bron: NEO/USD, TradingView
Neo sneed zijn verliezen bij de $25,27-steun nadat de prijs met meer dan 30% daalde na de bredere marktcorrectie. Hoewel er wat positieve beweging te zien was op haar 4-uurs grafiek bij het eerder genoemde steunniveau, bewoog de prijs opnieuw omlaag nadat de bulls er niet in slaagden om de $42,5-resistance te omzeilen. Kortere candlesticks tijdens de laatste paar handelssessies gaven aan dat de prijs in een periode van consolidatie was beland.
Het On Balance Volume bewoog in tandem met de prijs, wat aangeeft dat de trend zich waarschijnlijk ook zal voortzetten. Zelfs een bullish crossover in de MACD zou een noordwaartse uitbraak niet kunnen voeden, gezien de zwakte van de koers.
DigiByte [DGB]
Bron: DGB/USD, TradingView
Bij het ter perse gaan werd DigiByte verhandeld op $0.054, een stijging van bijna 6% in de laatste 24 uur. Hoewel de toestand van de markt in het algemeen vergelijkbaar was met die van zijn tegenhangers EOS en NEO, kozen de indicatoren op de korte termijn de kant van de kopers.
De Stochastische RSI bewoog naar het noorden en de groene balken van de Awesome Oscillator bewogen zich richting de half-lijn. Een beweging boven het weerstandsniveau voor de perstijd zou het volgende plafond op $0.072 presenteren. Traders die wachten op de uitbraak zouden moeten letten op een piek in het 24-uurs handelsvolume.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 17,190.74 1.8%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,288.83 1.52%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.23%
  • bnbBNB (BNB) $ 297.09 0.5%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.26%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.06%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.404691 0.2%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.104973 1.79%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.319379 1.44%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 0.932725 7.43%