Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

EOS, IOTA, Dash Prijs Analyse: 10 maart

EOS werd afgestoten boven haar $4.04-resistance en meer koopaanwezigheid zou nodig zijn om het genoemde niveau terug te winnen van de beren in de markt. IOTA zou wat korte-termijn verkoopdruk kunnen ondervinden en haar $1.27-support level zou opnieuw onder de aandacht kunnen komen. Tenslotte probeerde Dash om het 38.2% Fibonacci level te heroveren op het moment van de pers.
EOS
Bron: EOS/USD, TradingView
Een doorbraak van het $4.04-resistance level werd beantwoord met een afwijzing door de market’s bears, toen EOS de stijgingen van gisteren teniet deed. Haar 24-uurs handelsvolumes waren op het moment van schrijven gedaald, terwijl de OBV wat verkoopdruk registreerde toen de bulls verloren op het voornoemde niveau. Een bearish crossover op de MACD zou de druk verder op kunnen voeren en de prijs onder het $4-niveau kunnen houden.
Voor een gunstige uitkomst zou EOS een toestroom van kopers nodig hebben om hogere niveaus op haar chart te ondersteunen. Dat zou ook de OBV naar het niveau van eind februari doen klimmen, een tijd waarin EOS handelde op een lokaal hoogtepunt van meer dan $5,5.
IOTA
Bron: IOTA/USD, TradingView
Het $1,27-niveau diende als een sterk steungebied voor IOTA, ondanks een bearish aanwezigheid in de markt gedurende de laatste vijf dagen. Het feit dat de prijs hogere lows vormde na de bounce back vanaf de $0.9-steun, toonde aan dat de beren langzaam de controle over de prijs aan het verliezen waren. De ADX klokte af op 33 en toonde een sterke trend voor IOTA, maar de stieren waren ook aan kracht aan het verliezen, aangezien de index naar het zuiden wees, op het moment van de pers.
De Awesome Oscillator registreerde een enkele rode balk toen het momentum verschoof naar de verkopende kant. De steun op $1.27 leek in de komende sessies opnieuw getest te zullen worden. Een beweging onder de verdedigingslinie bij het ter perse gaan zou IOTA kunnen zien wegglijden naar de $1.16-steun.
Dash [DASH]
Bron: DASH/USD, TradingView
De RSI keerde om en daalde tot onder de overboughtzone, toen Dash er niet in slaagde om een beweging boven het 38.2% Fibonacci level te ondersteunen. Op het moment van schrijven bewoog de RSI zich weer richting de bovenste regionen vanaf de 60-mark, terwijl de prijs een comeback verwachtte boven de overhead weerstand.
Een bullish marubozu op de 4-hour chart benadrukte sterke bullish sentimenten, maar hetzelfde werd niet gesteund door de aanwezigheid van gezonde koopdruk, daar de OBV nog moest aantrekken op de charts. Desondanks waren de handelsvolumes bijna $2 miljard en hetzelfde kan worden waargenomen voor een prijsstijging in de komende paar sessies.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 17,190.74 1.8%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,288.83 1.52%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.23%
  • bnbBNB (BNB) $ 297.09 0.5%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.26%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.06%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.404691 0.2%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.104973 1.79%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.319379 1.44%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 0.932725 7.43%