Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

EOS, Ethereum Classic, UNI Prijs Analyse: 30 maart

Hoewel nogal wat altcoins de laatste tijd in de charts zijn gestegen, blijven hun prestaties gekoppeld aan die van Bitcoin, ’s werelds grootste cryptocurrency. Hetzelfde was het geval bij het ter perse gaan, met EOS, Ethereum Classic, en Uniswap die zich bleven herstellen in de charts na de marktdip van 24-25 maart.
EOS
Bron: EOS/USD op TradingView
Bitcoin daalde minder dan een week geleden van boven de 57.000 dollar naar 51.000 dollar, en de rest van de markt volgde snel daarna. Dankzij het herstel sindsdien is de altcoin-markt echter ook aan het herstellen, met EOS onder hen.
EOS, ooit een van de vaste waarden in de top-10 van de crypto-markt, stond op het moment van schrijven op de 29e plaats. De altcoin heeft, na een stijging van 5% in de afgelopen 36 uur, zijn verliezen hersteld op de prijsgrafieken, met de crypto goed gepositioneerd om zijn lokale top te doorbreken op de korte termijn. Er moet echter worden opgemerkt dat de technische indicatoren van de altcoin een heel ander verhaal vertelden.
Terwijl de gestippelde markers van de Parabolic SAR ruim onder de prijskaarsen stonden en de bullishness van de markt onderstreepten, raakte de Chaikin Money Flow -0,20 om aan te geven dat er nog steeds kapitaal uit de markt stroomde.
EOS was onlangs in het nieuws nadat Effect network, haar grootste DeFi project, overstapte naar de Binance Smart Chain onder verwijzing naar “onvervulde beloften.
Ethereum Classic [ETC]
Bron: ETC/USD op TradingView
Ethereum Classic staat op de 70e plaats op CoinMarketCap en heeft, net als EOS daarvoor, al zijn winsten op de prijsgrafieken teruggewonnen, waarbij de altcoin in de afgelopen 36 uur met meer dan 7% is gestegen. Er moet echter worden opgemerkt dat ETC bij het ter perse gaan nog steeds een eind verwijderd was van zijn lokale top. Ook werden ETC’s recente bewegingen ondersteund door zeer zwakke handelsvolumes, waarbij de crypto waarschijnlijk van richting zal veranderen als er een plotselinge piek in dezelfde richting optreedt.
De recente bullishness in de markt werd onderstreept door de technische indicatoren van de crypto’s, want terwijl de MACD-lijn ruim boven de signaallijn stond, was de Relative Strength Index op weg naar de overboughtzone, een bevinding die wijst op de kracht van de kopers van de markt.
Ondanks zijn dalende positie op de grafieken, blijft ETC populair bij velen, met de alt onder de crypto’s die worden geaccumuleerd door digitale activa manager Grayscale.
Uniswap [UNI]
Bron: UNI/USD op TradingView
Uniswap, het grootste DeFi token in de cryptomarkt, heeft een topsy-turvy maart achter de rug, waarbij UNI handelt op een niveau dat ver onder het niveau ligt dat in de tweede week van de maand werd gezien. Net als de alts ervoor, is UNI de laatste tijd ook in waarde gestegen, met de crypto die met meer dan 5% in de grafieken is gestegen. Het is echter de moeite waard om op te merken dat bij het ter perse gaan, er enkele correcties begonnen op te treden. Hoe UNI het doet tijdens de komende handelssessies zou de sleutel zijn tot het beoordelen van de sterkte van de bulls van de markt.
Terwijl de monding van de Bollinger Bands bij het ter perse gaan zijn breedte behield, registreerde de Awesome Oscillator een korte opleving in bullish momentum om overeen te komen met de prijsstijging van de crypto op de grafieken.
UNI was de afgelopen maanden een van de populairste eigenschappen van de industrie, waarbij de alt onlangs meer vergoedingen genereerde dan Bitcoin over een tijdsbestek van 24 uur. Het was onlangs in het nieuws nadat werd aangekondigd dat V3 in mei zou worden gelanceerd op het mainnet van Ethereum.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,904.00 0.56%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,574.94 0.18%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.22%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.2%
  • bnbBNB (BNB) $ 310.42 1.4%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402427 0.53%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.33%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.375009 1.31%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092646 8.04%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09 1.61%