Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Crypto.com Munt, Cosmos, BitTorrent, Elrond Prijs Analyse: 20 maart

Crypto.com Coin en BitTorrent vertoonden tekenen van uitputting vanaf recordniveaus. De bulls van Cosmos hielden de prijs boven de $21.4 steun. EGLD tenslotte bewoog binnen een dalende driehoek, maar een opwaartse uitbraak tijdens de komende sessies zou het patroon ongeldig maken.
Crypto.com Coin [CRO]
Bron: CRO/USD, TradingView
De winsten in de laatste zeven dagen bedroegen bijna 35% toen Crypto.com Coin een gestaag herstel kende naar recordniveaus. Opeenvolgende groene candlesticks op de 4-uurs grafiek toonden een sterk bullish sentiment in de markt. Echter, de verschijning van een bearish spinning top, wat meestal duidt op een ommekeer, voegde wat scepticisme toe aan de mix.
Bovendien toonde de RSI een oververzadiging van kopers in de markt en een scherpe beweging onder de bovenste regionen zou ook weerspiegeld worden in de CRO’s prijs. Het MACD histogram noteerde eveneens een verzwakkend bullish momentum, ook al lag de fast-moving lijn boven de Signal lijn. In het geval van een pullback liggen er steunniveaus op $0.23 en $0.198.
Cosmos [ATOM]
Bron: ATOM/USD, TradingView
Hoewel Cosmos een choppy beweging zag onder $24,3 weerstand, bleef de prijs boven een sterk supportlevel van $21,4. Het eerder genoemde steunniveau was een belangrijk niveau voor de bulls, nadat ze voor het eerst sinds de bredere marktpullback van eind februari weer verloren terrein herwonnen.
De RSI piekte in de overboughtzone toen ATOM een beweging boven de $24.5 resistance verwachtte, maar keerde om toen de prijs stabiliseerde op het 4-uurs timeframe. Het volgende doel voor de bulls ligt op de $26.29-resistance. De MACD lijn bewoog onder de signaallijn en reflecteerde een bearish sentiment in de markt. Een daling onder de steun voor de perstijd zou de volgende verdediging bij $19,8 markeren.
BitTorrent [BTT]
Source: BTT/USD, TradingView
De afgelopen 24 uur maakte BitTorrent een sprong van bijna 90% dankzij sterke koopactiviteit en gezonde volumes. De OBV registreerde een piek, daalde licht en wees weer naar het noorden toen de koopdruk de prijs naar zijn nieuwste ATH dreef. Het handelsvolume klokte af op bijna $5 miljard, een stijging van 367% ten opzichte van gisteren.
De Stochastics RSI wees echter op een terugval na een bearish crossover in de overbought regio. Spinning top candlesticks waren ook indicatief voor een trend reversal voor BTT. De stieren moeten oppassen voor een scherpe sell off in de komende sessies, een scenario dat al werd gezien toen de laatste ATH werd gebroken in het begin van februari.
Elrond [ELGD]
Bron: EGLD/USD, TradingView
Een neerwaartse driehoek ontstond op de 4-hour chart van Elrond nadat de prijs lagere highs vormde sinds hij boven de $160-grens klom, terwijl de lows grotendeels stabiel bleven op $128.1 steun.
De Awesome Oscillator was bullish-neutraal, terwijl de CMF ruim boven de middenlijn bleef en een sterke kapitaalinstroom naar de cryptocurrency liet zien. Een stijging boven de bovenste trendlijn zou het volgende doelwit opleveren op $152,8 weerstand. Omgekeerd zou een doorbraak van dit patroon EGLD waarschijnlijk richting de $100-support zien bewegen.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 16,272.58 1.6%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,178.36 2.94%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.06%
  • bnbBNB (BNB) $ 296.37 4.97%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.01%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 0.999609 0.09%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.385501 4.15%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.096633 7.18%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.309763 2.58%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 0.825776 3.94%