Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Crypto.com munt, BitTorrent, Decred Prijs Analyse: 29 maart

De cryptocurrency-markt is getuige geweest van toegenomen volatiliteit en vaak was deze volatiliteit zichtbaar in de altcoin-markt, onafhankelijk van de prijs van Bitcoin. Het huidige beeld van de meeste alts merkte de sterke stijging van de waarde gevolgd door ofwel een fase van consoliderende prijs of was in afwachting van een enorme prijsschommeling.
De alts zoals Crypto.com Coin [CRO], BitTorrent [BTT], en Decred [DCR] hebben een niveau van bullishness in de markt aangegeven die werd overgenomen door de verkopers.
Crypto.com Coin [CRO]
Bron: CROUSD op TradingView
De bovenstaande grafiek van Crypto.com [CRO] gaf aan dat de prijs van het digitale activum sinds medio februari een hoge vlucht heeft genomen. Deze bullish markt bleef zelfs in maart dicht bij overbought, zoals aangegeven door de relatieve sterkte-index. Deze is nu echter gedaald naar 54, wat dichter bij een evenwicht was.
Terwijl het 50 moving average onder de prijsstaven is gebleven, wat suggereert dat de prijs zich in een uptrend bevond. Deze uptrend verloor echter momentum toen de MACD indicator omsloeg. De MACD-lijn dook onder de signaallijn, wat het bearish sentiment in de markt onderstreept.
BitTorrent [BTT]
Bron: BTTUSD op TradingView
De waarde van BTT is in het recente verleden meerdere weerstandsniveaus gepasseerd om $0,0035 te bereiken. De digitale asset handelt sinds begin februari boven het 50 moving average, wat de sterke uptrend van de prijs aantoont.
Terwijl de relatieve sterkte-index al in de overboughtzone was toen de kopers de markt verzadigden. Op dit moment was de waarde van de RSI 71, en het zou getuige kunnen zijn van een plotselinge sell-off om de waarde van de digitale activa te stabiliseren.
Terwijl het momentum, in tegenstelling tot de meeste andere alts-markten hoog was, wat zou kunnen helpen bij een potentiële trendomkering.
Decred [DCR]
Bron: DCRUSD op TradingView
De Decred-waarde noteerde ook een sterke opwaartse curve die de waarde van de digitale activa ondersteunt. DCR is nu echter in een consolidatiefase beland, wat ertoe leidde dat zijn waarde langs de steun op $153,78 bewoog.
Ondertussen suggereerde de RSI dat de markt min of meer een evenwicht handhaafde toen kopers en verkopers elkaar uitbalanceerden.
Naarmate de verkoopdruk in de markt toeneemt, zou het geld echter uit de markt kunnen gaan stromen, zoals wordt aangegeven door de dalende waarde van de Chaikin Money Flow. Hoewel bullish, zou er een bearish impact kunnen zijn op de prijs van de altcoin als geld wegvloeit.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 17,190.74 1.8%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,288.83 1.52%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.23%
  • bnbBNB (BNB) $ 297.09 0.5%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.26%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.06%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.404691 0.2%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.104973 1.79%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.319379 1.44%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 0.932725 7.43%