Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Chainlink, UNI, NEM Prijs Analyse: 24 maart

Dankzij de prijscorrecties van Bitcoin op de 22e, waren de laatste dagen erg bearish voor het grootste deel van de crypto-markt. Maar terwijl ’s werelds grootste cryptocurrency zich sindsdien boven de $54.000 heeft geconsolideerd, gold dat niet voor de altcoins in de markt, waarbij Chainlink, UNI en NEM waarde bleven verliezen op de prijsgrafieken.
Het is echter de moeite waard om op te merken dat als Bitcoin weer stijgt, het prijsvoordeel van de eerder genoemde alts snel zou kunnen veranderen.
Chainlink [LINK]
Bron: LINK/USD op TradingView
Chainlink, de cryptocurrency die op de 11e plaats staat op CoinMarketCap, is zeer inconsistent geweest op de prijsgrafieken sinds het zijn ATH een paar weken geleden raakte. In feite, terwijl LINK er lange tijd prat op ging onafhankelijk van Bitcoin te bewegen, wordt de beweging de laatste tijd gedicteerd door BTC’s, met hetzelfde het geval in de afgelopen dagen.
Toen de BTC daalde, daalde LINK ook, met een daling van meer dan 9% in de laatste 48 uur. Op het moment van schrijven, handelde LINK opnieuw op een niveau dat voor het laatst werd gezien in de eerste week van maart.
Terwijl de gestippelde markers van de Parabolic SAR ver boven de prijskaarsen stonden en de bearishness in de markt onderstreepten, toonde de Awesome Oscillator het momentum van de markt dat in het negatieve gebied dook.
De bewegingen van de altcoin zijn in lijn met die voorspeld door een recente analyse, waarbij dezelfde voorspelde dat LINK waarschijnlijk binnenkort in één richting zou worden getrokken. Ondanks de genoemde correcties, kan echter worden verwacht dat LINK weer bullish zal worden als gevolg van een groot aantal andere factoren.
Uniswap [UNI]
Bron: UNI/USD op TradingView
Uniswap [UNI], het grootste DeFi token in de cryptomarkt, heeft een paar goede weken en maanden achter de rug, waarbij UNI net geen 48 uur geleden zijn ATH op de grafieken registreerde. Sindsdien bevindt UNI zich echter in een neerwaartse trend, die wordt aangewakkerd door de bearishness van de markt in het algemeen. In feite, na het registreren van een ATH van $35,88 op de grafieken, was de alt bij het ter perse gaan met bijna 13% gedaald.
De scherpe daling van de handelswaarde ging gepaard met een nog scherpere stijging van het handelsvolume.
UNI’s indicatoren lieten enkele interessante signalen zien, maar ze waren niet geloofwaardig genoeg om te spreken van een trendomkeer. Terwijl de monding van de Bollinger Bands breder werd om enige volatiliteit op korte termijn aan te geven, wees de Relative Strength Index naar het noorden in de richting van het evenwichtspunt.
Met Uniswap V3 die naar verwachting ergens in mei op het Ethereum mainnet zal verschijnen, zal de prijsactie van UNI waarschijnlijk profiteren zodra de correctiegolf voorbij is.
NEM [XEM]
Bron: XEM/USD op TradingView
Na de waardevermindering van 37,5% op de verjaardag van Zwarte Donderdag, is de prijsactie van XEM erg rangebound geweest op de grafieken, waarbij de altcoin nog ver verwijderd is van het herwinnen van zijn verliezen. In feite, als er iets is, leek de alt in de tegenovergestelde richting te gaan, met XEM die met meer dan 7,5% daalde sinds de 22e nadat Bitcoin correcties registreerde.
De technische indicatoren van de cryptocurrency lieten ook geen ruimte voor veel optimisme, want terwijl de MACD-lijn verstrengeld was met de Signal-lijn, was de Chaikin Money Flow, ondanks dat hij naar het noorden wees, nog steeds onder nul.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,970.00 1.39%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,654.52 0.96%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.07%
  • bnbBNB (BNB) $ 328.18 1.49%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.13%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.399381 1.35%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.08%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.394781 1.05%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.090357 2.57%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.32 4.19%