Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Chainlink Prijs Analyse: 13 februari

Disclaimer: De bevindingen van de volgende analyse zijn de enige meningen van de schrijver en moeten niet worden opgevat als beleggingsadvies
De crypto-markt is de laatste tijd op dreef, met Bitcoin, ’s werelds grootste cryptocurrency, aan de leiding met zijn koersprestaties op de hitlijsten. Dankzij de correlatie die het deelt met de rest van de alts op de markt, toen BTC naar $47.500-$48.000 steeg, deed de rest van de altcoin-markt dat ook, inclusief Chainlink.
Op het moment van schrijven, na eindelijk het langverwachte psychologische weerstandsniveau van $30 te hebben doorbroken, handelde de crypto op $30,82.
Chainlink dagelijkse grafiek

Bron: LINKUSD op TradingView
Chainlink’s dagelijkse grafiek benadrukte bullish momentum dat door de markt stroomt. Hoewel de waarde van de digitale activa een prijspiek bereikte, veranderde de trend niet, wat aangeeft dat gebruikers hun alts nog steeds dicht bij zich houden en het onwaarschijnlijk is dat ze snel zullen verkopen.
De markt kan echter binnenkort een waardedaling zien, een voordat het op hetzelfde prijsniveau kan blijven handelen.
Redenering
De prijs van Chainlink duwt al een tijdje hoger, en het deed dit zelfs tijdens de consolidatiefase van Bitcoin. Echter, nu de prijs dagelijks stijgt, heeft LINK zijn hoogtepunt bereikt. Op dit punt zal de volatiliteit in de markt toenemen, zoals wordt gesuggereerd door de divergentie van de Bollinger Bands. Ondertussen heeft de signaallijn de opwaartse trend van de prijs op de grafieken benadrukt.
Het 50 moving average kan als steun fungeren in het geval van een breakdown. Dit zou echter alleen mogelijk zijn als het verkoopmomentum toeneemt. Verder suggereerde de Relative Strength Index dat LINK op het moment van schrijven in de overboughtzone was gekomen.
Bij een hoge prijs moet het volume de waarde van de digitale activa ondersteunen, dus zelfs als er verkoopdruk in de markt is, kan de bullish trend dit afweren en ervoor zorgen dat LINK hoger op de grafieken wordt gepositioneerd.
Conclusie
Hoewel bullish, zouden er kleine correcties zichtbaar kunnen zijn in de Chainlink markt. Gezien de bullishness, zou de verandering van trend op lange termijn niet kunnen blijven duren. Het zal worden overgenomen door de kopers in de LINK markt. Gezien de sterke netwerkactiviteiten, heeft de LINK gemeenschap de ontwikkelingen ondersteund, wat zich heeft vertaald in de hoge waarde van het digitale actief. Dit momentum kan de prijs van LINK verder op de prijsschaal duwen.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 17,169.50 1.74%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,286.55 1.25%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.23%
  • bnbBNB (BNB) $ 296.79 0.92%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.34%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.21%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402344 0.18%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.103934 2.77%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.317832 0.87%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 0.925194 6.79%