Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Chainlink integreert met Danal Fintech om retail Bitcoin-betalingen te ondersteunen

Ondanks de verkoopdruk die op het moment van schrijven zichtbaar is, heeft Chainlink bewezen één van de grootste gedecentraliseerde financierings [DeFi] projecten te zijn in termen van haar marktkapitalisatie van $14,10 miljard. Gezien haar positie in de markt en sterke fundamentals, is de algemene adoptie ook aan een opmars bezig.
Onlangs kondigde Danal Fintech, een aanbieder van betalingsdiensten voor virtuele activa , aan gebruik te maken van Chainlink orakels voor de commercialisering van Bitcoin-betalingen in Zuid-Korea. Het bedrijf zal gebruik maken van de Paycoin-portemonnee, terwijl de orakels toegang zullen bieden tot real-time marktprijzen bij het omzetten van Bitcoin naar de digitale valuta van Paycoin, PCI.
Danal is een van de grootste betalingsgateways in Zuid-Korea en het lanceerde de blockchain-gebaseerde virtuele activa betalingsdienst met Paycoin in april 2019. Als de Chainlink orakels geïntegreerd worden met deze dienst, zullen ze beschikbaar zijn voor meer dan 60.000 handelaren in het land.
In de aankondiging werd opgemerkt:
“Gedurende het hele uitwisselingsproces zullen we Chainlink orakels gebruiken om een accurate marktprijs voor onze gebruikers te garanderen. Vanuit Paycoin’s perspectief is het gebruik van Chainlink Price Oracles uiterst belangrijk, omdat het een hoge transparantie en precisie biedt bij het genereren van een wereldwijde marktprijs, die wordt samengevoegd over honderden beurzen en wordt gewogen op basis van volume.”
Het orakel zal de lijst van betaalvaluta’s op Paycoin uitbreiden. Deze zal nu ook de op een na grootste crypto, Ethereum omvatten, samen met andere digitale activa.
In navolging van Danal kondigde DuckDAO, een door de gemeenschap gesteunde incubator voor digitale activa, ook een samenwerking aan met Chainlink om de ontwikkeling van DeFi-projecten te versnellen.
Terwijl de spotprijs van LINK, haar native token, ook hoog is geweest, zag de cryptocurrency markt verhoogde verkoopdruk in het spel komen, op het moment van schrijven. De Bitcoin-markt begon omlaag te handelen en zoals verwacht begon de altcoin-markt ook aan zijn afdaling. Desondanks probeerden LINK-handelaren de waarde van de asset op $34 te houden, waarbij de digitale asset 190% rendement rapporteerde aan de investeerders year-to-date.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 17,158.57 1.49%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,286.20 1.12%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.04%
  • bnbBNB (BNB) $ 296.56 0.79%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 0.999551 0.09%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.08%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.403775 0.24%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.104574 2.19%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.318424 1.13%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 0.927221 6.98%