Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Chainlink, Ethereum Classic, Decred Prijs Analyse: 12 februari

Het zijn een paar goede dagen geweest voor de crypto-markt, waarbij het koersfortuin een paar dagen geleden een impuls kreeg door het nieuws van Tesla’s aankoop van Bitcoins ter waarde van $1,5 miljard. De grootste cryptocurrency ter wereld schoot omhoog in de hitlijsten, en dankzij de correlatie van BTC met de rest van de markt, steeg ook de altcoin-markt. De voorbeelden van Chainlink, Ethereum Classic, en Decred waren een goed voorbeeld.
Chainlink [LINK]
Bron: LINK/USD op TradingView
Chainlink, de op 9 na grootste cryptocurrency in de sector, heeft een geweldige start gehad in 2021, waarbij het token de afgelopen weken exponentieel is gestegen in de grafieken. In feite heeft LINK sinds het begin van het jaar de ene ATH na de andere geregistreerd, met de crypto zeer dicht bij de langverwachte $ 30-mark, op het moment van schrijven.
Alleen al in de laatste 7 dagen is de cryptocurrency met meer dan 14% geklommen op de hitlijsten, waarbij LINK een YTD-rendement van 130% heeft behaald.

De bullishness in de markt van de crypto’s werd benadrukt door de Parabolic SAR, met de gestippelde markers van de indicator ruim onder de prijskaarsen. Integendeel, de Chaikin Money Flow koerste naar het zuiden, een teken dat de kapitaaluitstroom aan kracht wint.
Er moet echter worden opgemerkt dat andere indicatoren ook positief lijken te zijn voor Chainlink. LINK’s prijs/NVT Signaal vergelijking, bijvoorbeeld, suggereerde dat de crypto een duidelijk bullish signaal registreerde voor de 13e maand op rij.
Ethereum Classic [ETC]
Bron: ETC/USD op TradingView
Ethereum Classic, de populaire altcoin die op de 51e plaats staat op de ranglijst van CoinMarketCap, heeft een lange weg afgelegd sinds de prijsdaling die volgde op de reeks 51%-aanvallen terug in augustus 2020. Sindsdien heeft de prijs van de alt zich hersteld met dezelfde zelfs stijgende bij momenten. Dit laatste was het geval in de afgelopen week of zo, met ETC wandelen zijn meer dan 40% in de voornoemde periode.
Gewaardeerd op $11,91 bij het ter perse gaan, handelde ETC op een niveau dat voor het laatst werd gezien in februari 2020.
De technische indicatoren van Ethereum Classic leverden het bewijs van de bullishness in de markt van de crypto. Terwijl de monding van de Bollinger Bands bleef uitzetten om plaats te maken voor inkomende prijsvolatiliteit, noteerde het histogram van de Awesome Oscillator een opleving in positief marktmomentum.
Een paar weken geleden werden Wrapped ETC tokens voor het eerst genoteerd op Uniswap en Sushiswap.
Decred [DCR]
Bron: DCR/USD op TradingView
Net als Ethereum Classic, is ook Decred aanzienlijk gestegen in de afgelopen weken, met DCR dat een prijsstijging van bijna 39% registreerde in de afgelopen 7 dagen. Geprijsd op $105 was de crypto echter nog steeds ver verwijderd van zijn ATH van $129,37, bij het ter perse gaan.
Wat de technische indicatoren van Decred betreft, terwijl de MACD-lijn zijn positie ruim boven de signaallijn hield, bleef de Relative Strength Index stabiel in de overboughtzone. Als de RSI echter besluit om naar het zuiden te bewegen, zou de uptrend van de crypto op de grafieken tot stilstand kunnen komen.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,904.00 0.56%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,574.94 0.18%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.22%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.2%
  • bnbBNB (BNB) $ 310.42 1.4%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402427 0.53%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.33%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.375009 1.31%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092646 8.04%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09 1.61%