Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Chainlink, Cosmos, Zcash Prijs Analyse: 07 februari

LINK bewoog binnen een dalend kanaal en de richting van een mogelijke uitbraak was op het moment van schrijven nog niet duidelijk. ATOM projecteerde meer opwaartse beweging vooruit, terwijl de indicatoren bullish signalen lieten zien, terwijl ZEC binnen een vast kanaal bewoog en wachtte op verdere signalen van de bredere markt.
Chainlink [LINK]
Bron: LINK/USD, TradingView
Chainlink verloor de $25,6 steun toen de verkoopdruk op de cryptocurrency in de afgelopen paar dagen toenam. De 24-uurs handelsvolumes krompen ook met bijna 30%, toen het cijfer daalde tot $2,8 miljard.
Op het 4-uurs timeframe bewoog LINK binnen een dalend kanaal sinds de val vanaf recordniveaus. De richting van de breakout was op dit moment niet duidelijk, omdat de indicatoren gemengde signalen lieten zien voor ’s werelds negende grootste cryptocurrency. De Stochastische RSI stond op het punt van een bullish crossover in de oversold zone, maar de Awesome Oscillator gaf de voorkeur aan de bearish kant.
Koopsignalen zouden aanwezig zijn als de candlesticks in de komende sessies boven de bovenste trendlijn sluiten. Omgekeerd zou een daling onder de onderste trendlijn kunnen leiden tot een langdurige sell-off voor LINK.

Cosmos [ATOM]
Bron: ATOM/USD, TradingView
Cosmos zette zijn opwaartse run op de charts voort met sterke koop. De hourly chart toonde dat de bulls erin slaagden om de $12.8 weerstand te omzeilen, terwijl de cryptocurrency in de laatste handelssessie steeg naar een nieuw all-time hoogtepunt. De indicatoren toonden bijna nul barrières voor ATOM op de korte-middellange termijn en ondersteunden een verlengde bullish cycle tijdens de komende sessies.
De MACD lijn bewoog ruim boven de signaallijn, terwijl het histogram een stijgend bullish momentum liet zien. De Relative Strength Index was nog niet op zijn kantelpunt, want hij bleef net onder de overboughtzone. Er ontstond echter enige scepsis door het feit dat de 24-uurs handelsvolumes met meer dan 30% daalden. Steun op $11.6 zou in het vizier kunnen komen in het geval van een bearish pullback.
Zcash [ZEC]
Bron: ZEC/USD, TradingView
Een lichte pullback in marktleiders BTC en ETH verzuurde het sentiment voor Zcash, dat het $96,8 level verloor. Na de daling werd er enige voorzichtigheid waargenomen in de markt, aangezien de koopactiviteit en handelsvolumes laag bleven. Vandaar dat een beweging boven het huidige weerstandsniveau onwaarschijnlijk was zonder een bullish impuls vanuit de bredere markt.
De Chaikin Money Flow toonde aan dat de instroom van kapitaal hielp om de verliezen op te vangen toen de index scherp boven de halfline bewoog. De Bollinger Bands toonden een lage volatiliteit voor ZEC toen de prijs onder de 20-SMA dook. Hoewel er in de komende sessies wat rangebound beweging kan worden verwacht, zou een verlies tot de 200-SMA (groen) een signaal kunnen zijn voor een downtrend op de middellange termijn.

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 17,169.50 1.74%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,286.55 1.25%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.23%
  • bnbBNB (BNB) $ 296.79 0.92%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.34%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.21%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402344 0.18%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.103934 2.77%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.317832 0.87%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 0.925194 6.79%