Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Cardano, Neo, Dogecoin Prijs Analyse: 09 februari

Cardano leek klaar voor een correctie op de prijsgrafieken, op het moment van de pers, met zijn indicatoren die rode signalen geven voor de toekomst. NEO was op weg om boven de $30-mark te stijgen op de rug van een bullish bredere markt. Tot slot wezen de indicatoren van DOGE op een ommekeer, maar onzekerheid vertroebelde de toekomstige richting.
Cardano [ADA]
Bron: ADA/USD, TradingView
Hoewel Cardano bij het ter perse gaan dicht bij zijn lokale high handelde, doemde er een correctie op voor ’s werelds op vier na grootste cryptocurrency. Bearish spinning tops vormden zich op haar 4-uurs grafiek en een bearish pullback zou bevestigd kunnen worden wanneer een candlestick sluit onder de $0.608-resistance. Bovendien steunden een bearish crossover op de MACD en de rode balken op de Awesome Oscillator de verkopers op de korte termijn.
De 24-uurs handelsvolumes, die krompen met bijna 20%, fungeerden ook als een voorbode voor de verwachte correctie. De steunniveaus werden gevonden op $0.54 en $0.44 in het geval van een daling. In feite zou een daling naar dit laatste steunniveau het begin van een neerwaartse trend op de korte tot middellange termijn inluiden.
Neo [NEO]
Bron: NEO/USD, TradingView
Neo klom naar een lokaal hoogtepunt van meer dan $29 op de rug van bullish cues vanuit de bredere markt, een niveau dat voor het laatst werd gezien in augustus 2018. De Chaikin Money Flow registreerde een sterke instroom van kapitaal in de cryptocurrency markt. De CMF, in combinatie met gezonde handelsvolumes en een opleving in koopactiviteit, suggereerde dat NEO de $ 30-mark zou kunnen breken in de komende paar sessies.

Scepticisme in de markt kwam voort uit het feit dat de Relative Strength Index lager wees vanuit de overbought regio. Een beweging naar het oversoldgebied zou NEO op korte termijn dicht bij de $25-ondersteuning kunnen zien vallen.
Dogecoin [DOGE]
Bron: DOGE/USD, TradingView
Dogecoin steeg de laatste 24 uur met nog eens 9% en positioneerde zichzelf in de top-10 van munten met een market cap van meer dan $10,3 miljard. Er was wat zijwaartse beweging te zien gedurende de laatste paar sessies toen de prijs dicht bij de $0,082-resistance handelde. De on-chain metrics hintten naar een ommekeer, daar de MACD op de rand stond van een bearish crossover, terwijl de Stochastische RSI de oversold zone opzocht. In het geval van een daling, zou de steun op $0.054 onder de aandacht kunnen komen.
Ondanks de bearish voorspelling was er echter veel onzekerheid in de markt, daar de munt met de dag meer social media aandacht leek te krijgen, met als laatste toevoeging aan de DOGE-bandwagon Snoop Dogg. Alle bearish voorspellingen zouden ontkracht kunnen worden als de koopgolf in de komende dagen doorgaat.

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,958.00 1.3%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,651.08 1.3%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.04%
  • bnbBNB (BNB) $ 328.33 1.52%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.07%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.398637 1.36%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.07%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.394775 1.15%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.090334 2.53%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.31 3.05%