Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Cardano: Hoe ver is $1 op dit moment?

Cardano is momenteel getuige van de grootste wekelijkse positieve rendementen sinds het begin van het project. Met een stijging van bijna 97%, staat het op een vrij hoog prijsniveau van $0,70. Momenteel geprijsd op $ 0,679, blijft de asset naar boven bewegen. Terwijl het crypto-landschap drastisch is veranderd sinds 2017, kijkt Cardano naar een potentieel langdurig verblijf in de top-10-ranglijst?
IOHK kondigt grote Cardano Update aan
Terwijl de prijs de afgelopen week sterk is gerallyd, kondigde het Input Output (IOHK) team onlangs aan dat hun huidige update “Goguen Mary” Cardano-gebruikers in staat zou stellen om hun eigen aangepaste tokens te creëren en te gebruiken voor transacties op zijn netwerk. De tokens zullen bestaan op de ADA mainchain, vandaar dat gebruikers ze ook kunnen gebruiken als native tokens.
Dergelijke blockchains met meerdere assets zijn zeldzaam in de cryptocurrency-wereld, aangezien de meeste platforms zoals Ethereum slimme contracten of sidechains zouden gebruiken om platforms met native assets op te zetten. Tegen het einde van 2021 wil IOHK ook een andere update uitbrengen, genaamd Allegra.
Heeft ADA een voordeel ten opzichte van andere soortgelijke platforms?
Er zijn consistente verbeteringen in de crypto ruimte in de afgelopen 3 jaar, maar 2e generatie projecten zoals Ethereum en Polkadot, blijven de grote uitdagers van Cardano. Nu kunnen Ethereum en Bitcoin in de toekomst misschien schalen via oplossingen van derden, maar het gebruik van parachains kan mogelijk zowel het native netwerk onbetrouwbaarder maken, en meerdere punten van falen introduceren.

Met dergelijke projecten met verder bestuur op verschillende niveaus, neemt de kans op meningsverschillen toe, wat kan leiden tot een mogelijke implosie. Met Cardano, is het ontworpen om te schalen en interoperabiliteit te bereiken binnen één primaire mainchain.
Hoewel velen er eerder niet op hebben gelet, dringen de updates zich nu op in een specifieke tijdlijn en worden ze consistent voor Cardano.
Is $1 een mogelijkheid in de nabije toekomst?
Bron: Trading View
De waarschijnlijkheid is er, maar het kan een tijdje duren en kan een paar retraces zien. De grens van $1 is nog steeds een stijging van 41% verwijderd van het huidige prijspunt, een periode van correctie moet worden verwacht in de grafieken.
Echter, gezien het feit dat er een altcoin-seizoen op komst is, zijn de kansen niet volledig teniet gedaan en zou het waarschijnlijk die grens kunnen bereiken tegen het einde van het eerste kwartaal van 2021.

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,822.00 2.46%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,628.97 2.34%
  • tetherTether (USDT) $ 0.999952 0.02%
  • bnbBNB (BNB) $ 326.03 2.59%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.04%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.397407 3.33%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.04%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.391272 2.44%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092016 4.32%
  • okbOKB (OKB) $ 44.22 0.97%