Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Cardano, Ethereum Classic, Crypto.com Munt Prijs Analyse: 17 maart

Cardano, Ethereum Classic en Crypto.com Coin behoorden tot de alts die in de hitlijsten daalden op de rug van Bitcoin’s daling van meer dan $60.000 naar minder dan $52.000. Hoewel hoge correlatiestatistieken normaal gesproken zouden betekenen dat deze crypto’s ook Bitcoins weg naar herstel zouden volgen, waren deze inspanningen op geen enkele manier uniform of consistent.
Cardano [ADA]
Bron: ADA/USD op TradingView
Cardano, de cryptocurrency die op de 4e plaats staat op de lijst van CoinMarketCap, is een recente binnenkomer in de top-5, met zijn koersprestaties van de afgelopen maand of twee die de alt omhoog stuwden in de charts. Net als de rest van de altcoins in de markt, corrigeerde ook ADA zichzelf op de rug van BTC’s depreciatie, met de crypto die daalde met meer dan 10% in slechts 48 uur.
Bij het ter perse gaan was Cardano’s prijsactie echter aan het einde van een significante herstelrun, met de alt die een stijging van 21% registreerde in 12 uur een paar handelssessies geleden. In feite werd ADA opnieuw geprijsd op een niveau dat voor het laatst werd gezien tijdens de eerste week van maart.
Cardano’s technische indicatoren benadrukten de bullishness in de markt, want terwijl de gestippelde markers van de Parabolic SAR ver onder de prijscandules stonden, toonde de Awesome Oscillator een scherpe opleving in positief momentum.
Ondanks haar groei is ADA echter niet zonder sceptici, met CoinMetrics’ Nic Carter die onlangs opmerkte dat hij “verbijsterd” is door de heropleving van Cardano’s populariteit.
Ethereum Classic [ETC]
Bron: ETC/USD op TradingView
Ethereum Classic’s geleidelijke uptrend op de prijsgrafieken kwam tot een knarsend einde nadat correcties de markt troffen. ETC daalde met meer dan 13% in een tijdsspanne van slechts 2 dagen, maar het is vermeldenswaard dat de genoemde daling kwam op de rug van ETC die met bijna 18% steeg in minder dan 20 uur. Op het moment van schrijven, was het terug bij af voor ETC, met indicatoren die verre van duidelijk maken in welke richting de crypto zich zal ontwikkelen.
Terwijl de monding van de Bollinger Bands zich enigszins sloot, was de Relative Strength Index dicht bij de 40-markering. Deze bevindingen suggereerden dat ETC nog steeds onbeslist was over zijn prijsactie op korte termijn. Er moet echter opgemerkt worden dat elke significante beweging ondersteund zou moeten worden door meer substantiële handelsvolumes.
De altcoin was onlangs in het nieuws nadat Grayscale onthulde dat het meer dan 80k ETC kocht.
Crypto.com Coin [CRO]
Bron: CRO/USD op TradingView
Crypto.com Coin stond op het moment van schrijven op de 18e plaats en is de afgelopen maanden flink gedaald op de ranglijst. Net als ETC zat ook CRO in een uptrend, voordat marktbrede correcties toesloegen, waarbij de crypto daalde met meer dan 12%. Bij het ter perse gaan was er echter enig herstel aan de gang, waarbij de alt in een paar uur tijd met meer dan 14% steeg.
Dit betekende dat CRO, in tegenstelling tot de meeste alts, de verliezen van de vorige week had goedgemaakt, op het moment van schrijven.
CRO’s indicatoren leunden ook naar de bulls. Terwijl de MACD lijn net boven de signaallijn stond, was de Chaikin Money Flow rond de nul aan het draaien.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,918.00 0.85%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,576.23 0.34%
  • tetherTether (USDT) $ 0.999878 0.11%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.09%
  • bnbBNB (BNB) $ 310.92 1.11%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402820 0.12%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.08%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.376463 1.3%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092705 7.01%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09 2.01%