Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Cardano, EOS, Synthetix Prijs Analyse: 07 maart

Cardano bewoog dieper in de rode zone maar de bulls hielden stand op het cruciale 61.8% Fibonacci retracement niveau. EOS presenteerde een extra opwaartse beweging vanaf de $4 mark, maar moest uit haar krappe kanaal breken. SNX, ten slotte, zou een zware strijd kunnen leveren om boven haar 200-SMA te stijgen op gedempte handelsvolumes.
Cardano [ADA]
Bron: ADA/USD, TradingView
Cardano handelde bij het ter perse gaan in het rood, toen een sell-off fase voortduurde na haar ATH van meer dan een week geleden. Verliezen van meer dan 5% maakten van ADA de grootste wekelijkse verliezer in de top 10 munten per market cap. De recente verliezen onttroonden ADA ook van de derde plaats in de crypto rangschikking. De neerwaartse trend was duidelijk op het 4-uurs timeframe toen de stieren meerdere Fibonacci retracement niveaus moesten afstaan aan de verkopers, waarvan de laatste het 50% niveau is. De bulls hielden echter nog steeds vast aan het 61.8% niveau of de ‘gouden ratio’, wat zorgde voor wat optimisme in de markt.
Verder optimisme werd gestimuleerd door een bullish crossover in de MACD, en de CMF, die een sterke instroom van kapitaal voor ADA liet zien. Een succesvolle verdediging van het 61,8% Fibonacci niveau tegen de beren zou een bullish bounce back op korte termijn kunnen aanwakkeren.
EOS
Bron: EOS/USD, TradingView
Weerstand op $4.04 is een formidabele barrière gebleken, want EOS slaagde er niet in om boven de bovengrens te stijgen, ondanks verschillende pogingen in een tijdsbestek van bijna twee weken. De schaarste aan kopers in de markt was één van de factoren waarom de opwaartse uitbraak niet tot een hoogtepunt kwam op de grafieken. Het On Balance Volume getuigde van het bearish sentiment, want de index slaagde er niet in om de daling van EOS naar $3.6 steun op te pikken.
Bovendien bleven de Bollinger Bands vernauwd en toonden een lage volatiliteit op het moment van schrijven, wat grote prijsschommelingen in de komende sessies onmogelijk maakte. Zodra de consolidatie eindigt, zou een stijging boven de bovenliggende weerstandslijn kunnen aanzetten tot bijkomend kopen.
Synthetix [SNX]
Bron: SNX/USD, TradingView
De ADX indicator wees naar het zuiden vanaf de 10-mark terwijl Synthetix zich bewoog tussen het kanaal $22,26 en $20,19. Het verschijnen van korte groene candlesticks op de 4-hour chart toonde echter dat de bulls minimale verkoopdruk ondervonden terwijl de prijs dichter bij zijn 200-SMA kwam. De gestippelde markers van de Parabolic SAR bewogen onder de candlesticks en benadrukten de verandering van trend.
Voor een uitbraak boven het lange-termijn voortschrijdend gemiddelde zouden de 24-uurs handelsvolumes in de komende sessies in de gaten kunnen worden gehouden. In het geval van een bullish resultaat, zou de weerstand op $24.7 kunnen worden getest.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,965.00 1.04%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,652.78 0.7%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.03%
  • bnbBNB (BNB) $ 327.85 1.21%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.03%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.399332 0.7%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.03%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.394160 0.51%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.090020 2.21%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.31 3.98%