Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Cardano blockchain krijgt eerste liquiditeitsaggregator in Orion Protocol

IOHK is vandaag in het nieuws nadat het een samenwerking heeft aangekondigd met Orion Protocol, waarbij de laatste de eerste liquiditeitsaggregator wordt voor de Cardano blockchain. De officiële aankondiging van Orion luidde ,
“Orion Protocol werkt samen met @InputOutputHK om de eerste liquiditeitsaggregator te worden voor de @Cardano blockchain. Ondertussen zal het paar samenwerken om de schaalbaarheid en duurzaamheid van de #DeFi en #NFT ruimtes mogelijk te maken.”
De bovengenoemde aankondiging kwam op de hielen van de recente integratie met Huobi ECO Chain, Binance Smart Chain, Avalanche, en Elrond. Naar verluidt zullen er nog meer integraties volgen.
Orion Protocol is een gedecentraliseerde toegangspoort tot de crypto-markt, die gebruikers zonder account decentrale toegang geeft tot liquiditeit van gecentraliseerde beurzen zoals Binance, KuCoin en BitMax en gedecentraliseerde beurzen zoals Uniswap.
De aankondiging voegde eraan toe,
“Orion Protocol zal een gedecentraliseerde toegangspoort bieden tot de volledige markt voor digitale activa – waarbij liquiditeit over gedecentraliseerde en gecentraliseerde cryptobeurzen en swapplatformen wordt samengevoegd in één, gedecentraliseerd platform.”
Orion zal profiteren van deze integratie met de Cardano blockchain omdat het naar verwachting een belangrijke rol zal spelen in het mogelijk maken van veel grotere interoperabiliteit, schaalbaarheid en prestaties van het protocol, met elke oplossing van zijn vlaggenschip product Orion Terminal tot Orion NFT aggregator. De Orion Terminal ging live op 31 maart met Ethereum blockchain en Binance Smart Chain’s [BSC] ondersteuning.
De CEO en mede-oprichter van Orion Protocol, Alexey Koloskov, verwelkomde de aankondiging door te verklaren,
“Het is een enorme eer om samen te werken met IOHK om de eerste liquiditeit aggregator te worden op de Cardano blockchain. We bewonderen en delen hun focus op het bouwen van een schaalbaar, en interoperabel DeFi ecosysteem, en we kijken ernaar uit om samen te werken aan een duurzame toekomst van de industrie.”
Ondertussen blijft het Cardano ecosysteem uitbreiden en zijn deelnemers belonen via het Project Catalyst fonds. Er zijn 20 projecten die in totaal $500.000 aan ADA gaan ontvangen, waarbij het project Liqwid Finance de meeste stemmen heeft gekregen. Het project ontwikkelt ook een leen- en uitleenprotocol op Cardano.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,904.00 0.56%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,574.94 0.18%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.22%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.2%
  • bnbBNB (BNB) $ 310.42 1.4%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402427 0.53%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.33%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.375009 1.31%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092646 8.04%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09 1.61%