Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

BRD Wallet kondigt Tezos staking aan na integratie

Tezos [XTZ] heeft een goed 2021 gehad, met de prijs van de cryptocurrency noteert year-to-date groei van meer dan 158%. Op de 24e plaats in de grafieken van CoinMarketCap met een marktkapitalisatie van $ 3,69 miljard, begon XTZ het jaar met een waarde van $ 1,95, voordat het werd verhandeld op $ 4,88, op het moment van schrijven. Volgens velen was deze waardestijging van XTZ het resultaat van de opleving van Bitcoin, in combinatie met organische ontwikkelingen in zijn ecosysteem.
De groei die Tezos heeft doorgemaakt heeft veel interesse gewekt onder gebruikers, met veel bedrijven en platforms die nu ook proberen mee te doen. BRD wallet is de laatste die dat doet, met het bedrijf dat onlangs aankondigde dat haar gebruikers nu XTZ kunnen inzetten. In feite onthulde BRD ook dat het staking zal ondersteunen met de integratie van de Tezos blockchain. Gebruikers zullen nu in staat zijn om beloningen te verdienen met de crypto’s die in hun BRD-portemonnee zijn opgeslagen.
Alison Mangiero, President van TQ Tezos, verwelkomde de ontwikkeling en verklaarde ,
“We zijn verheugd om te zien dat BRD de Tezos staking functionaliteit in haar platform opneemt. Tezos is vanaf het begin ontworpen als een proof-of-stake netwerk – een waar alle deelnemers actief kunnen helpen bij het beveiligen van de blockchain, de ontwikkeling ervan kunnen beïnvloeden, en onderweg beloningen kunnen verdienen.”
TQ Tezos heeft gewerkt aan het bevorderen van het Tezos ecosysteem door het creëren van open-source software en het bieden van ondersteuning aan bedrijven die willen bouwen op Tezos. Onlangs nog kondigde Tezos Edo aan, zijn vijfde en meest verwachte upgrade van zijn blockchain. In feite gaat Tezos ook het Sapling-protocol toevoegen, samen met tickets en een nieuwe Adoptieperiode, om toekomstige upgrades te ondersteunen om de functionaliteit te verbeteren.
Volgens het team zal het Sapling-protocol ontwikkelaars helpen om “nieuwe soorten toepassingen” aan te drijven door “stemmen of het ondersteunen van activatransacties met selectieve openbaarmakingen” in te bouwen. Ondertussen is er een nieuwe Adoptieperiode geïntroduceerd om de uitdagingen aan te pakken waarmee gebruikers op het netwerk worden geconfronteerd tijdens de overgangsperiode van nieuwe protocollen.
Met de nieuwe upgrade ingesteld om de prestaties te verbeteren en het gasverbruik te verlagen, lijkt de markt van Tezos voorbereid om de altcoin rally verder te zien gaan.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 23,263.00 0.76%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,598.28 0.13%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.04%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.03%
  • bnbBNB (BNB) $ 308.76 1.44%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.412425 0.68%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.07%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.387218 1.79%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.089165 3.38%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.15 0.13%