Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Bitcoin: Nog een ‘zwakke handen’ belegger betuigt spijt nu BTC ATH nadert

Twitterberoemdheid en Barstool Sports-oprichter Dave Portnoy is een van de velen die spijt heeft van de verkoop van zijn Bitcoins. In een recent opgenomen video gaf Portnoy toe zich schuldig te voelen over de verkoop van zijn Bitcoins in augustus vorig jaar met verlies. Hij merkte op,
“Ik wil al mijn Bitcoin-mensen daarbuiten feliciteren. [61.000 dollar], de parabolische kerel met de zonnebril en de diamanten ogen en zo. Oh, hij is een papieren hand. Als je het mis hebt, heb je het mis. Ik heb het met de papieren hand verkocht.”
Wat meer is, Portnoy bevestigde ook wat er werd geroddeld toen deze BTC’s voor het eerst werden verkocht. De Barstool Sports oprichter gaf toe dat hij Bitcoin toen niet begreep, waarbij Portnoy beweerde dat hij zijn stash van BTC, LINK, en OXT verkocht kort na de aankoop van $ 200.000 aan BTC en deze altcoins.
Hij is echter niet de enige met zulke spijt.
Martti Malmi, een van de vroegste Bitcoin-ontwikkelaars en ook bekend als Sirius, deelde ook zijn verdriet hierover,
“Ik zou nu *miljonair* zijn als ik de 55.000 bitcoins die ik in 2009-2010 op mijn laptop heb gedolven niet veel te vroeg had verkocht (meestal vóór 2012). Dat is spijtig, maar dan nog, met de vroege bitcoiners hebben we iets in gang gezet dat groter is dan persoonlijk gewin.”
Sterker nog, Malmi sprak ook over dat hij gedwongen was om de BTC te verkopen die hij van plan was om te HODL,
“Ik was van plan om de rest van mijn BTC te HODL, maar moest het grootste deel ervan verkopen tegen een slechte koers (~$5) in 2012 toen het vinden van een nieuwe baan langer duurde dan verwacht.”
Laszlo Hanyecz, de man die beter bekend is als de man die 10.000 Bitcoins ter waarde van ongeveer 446 miljoen dollar tegen de huidige prijzen, betaalde voor twee pizza’s, uitte wel dezelfde spijt,
“Bitcoins hadden toen nog geen enkele waarde, dus het idee om ze te ruilen voor een pizza was ongelooflijk cool. Niemand wist dat het zo groot zou worden.”
Nu Bitcoin op dit moment bijna $60k in de grafieken handelt, ver in de buurt van zijn ATH, geloven velen dat het voor kleine beleggers erg moeilijk gaat worden om weer in te springen op zo’n hoge prijs. Hetzelfde sentiment werd gedeeld door Portnoy, met de exec nu biddend voor een goede prijs om weer in te stappen.

Luister, ik weet dat ik het mis had over #Bitcoin. En ik hou van de #BTC mensen. Ik wou dat ik mee deed. Maar ik heb een prijs nodig die ik kan verteren om terug in te stappen #DDTG @Blockfolio pic.twitter.com/k7Fo6M7ecs
– Dave Portnoy (@stoolpresidente) 30 maart 2021

Onnodig te zeggen dat de Barstool Sports-oprichter een van de vele “zwakke handen” was die de markt de afgelopen maanden van zich heeft afgeschud, vooral op de rug van Bitcoin, ’s werelds grootste cryptocurrency, die naar zijn laatste ATH steeg. Met BTC geprojecteerd om hogere hoogtes te bereiken zonder veel correcties op de korte termijn, is het moeilijk om Portnoy terug te zien instappen tegen een prijs die hij kan verteren.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 16,432.33 0.67%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,181.83 2.66%
  • tetherTether (USDT) $ 1.01 0.7%
  • bnbBNB (BNB) $ 298.40 4.6%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 0.998698 0.13%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.01 0.7%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.387834 4.09%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.095740 8.32%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.310257 2.6%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 0.830770 3.61%