Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Bitcoin, Ethereum, en Polkadot – Hier is Kraken CEO’s mening over elk

De marktprestaties van Bitcoin in de afgelopen weken en maanden hebben veel crypto-aanhangers ertoe aangezet om uit te leggen wat zij op de lange termijn verwachten van de cryptomarkt. Jesse Powell van Kraken is de laatste die dat heeft gedaan. De CEO verscheen in een recente Bloomberg-aflevering om zijn referentiekader te geven met betrekking tot Bitcoin, Ethereum, en Polkadot.
Over Bitcoin suggereerde Powell dat het gebruik van gebrekkige, op dollars gebaseerde langetermijnprijsvoorspellingen voor Bitcoin niet de juiste weg is, vooral gezien het inflatoire karakter van fiatvaluta’s. In plaats daarvan zette Powell de waarde van Bitcoin af tegen die van activa zoals auto’s,
“Bitcoin kan stijgen van zijn huidige prijs of één BTC per Tesla Model 3 naar één Bitcoin per Lambo tegen het einde van het jaar, en naar één Bitcoin per Bugatti in 2023.”
Bron: Coinstats
Gevraagd naar Ethereum, voorspelde hij dat de waarde tegen het einde van 2021 rond de 2.000 dollar zal liggen. Volgens de Kraken exec zou de booming non-fungible token sector de sleutel kunnen zijn tot de groei van ’s werelds grootste altcoin, net als DeFi vorig jaar, ondanks het feit dat er nog steeds enige onzekerheid is verbonden aan de overgang naar 2.0.
“Alle NFT-activiteit stuwt het gebruik van Ethereum echt omhoog.”
De overgang van Ethereum naar Ethereum 2.0 is een spannende geweest voor Powell en Kraken. Dat bleek in feite ook uit een recente publieke verklaring van Kraken,
“We zijn verheugd om aan te kondigen dat het totale bedrag van ether gestaked via haar platform nu 500.000 ETH heeft overschreden, omdat de Ethereum gemeenschap haar steun blijft uitspreken voor de langverwachte overgang naar proof of stake (PoS).”
Sprekend over de rest van de altcoin markt, was Powell er snel bij om Polkadot te erkennen. Zich uitend over de gelijkenis met Ethereum, zei de CEO,
“Er zijn veel andere munten die worden gelanceerd bovenop dit netwerk, en ik denk dat je veel dingen die op Ethereum waren, zult zien overgezet worden naar Polkadot.”
Er is een aanzienlijke hoeveelheid buzz geweest rond Polkadot met het DeFi platform Acala Network dat de eerste werd om een parachain slot te winnen op het Rococo testnet. Acala, de zelfbenoemde gedecentraliseerde financiële hub voor Polkadot, kondigde aan dat het de slot op 26 maart had bemachtigd.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 16,179.15 2.29%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,170.96 3.84%
  • tetherTether (USDT) $ 0.999946 0.04%
  • bnbBNB (BNB) $ 292.92 5.87%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.05%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.03%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.386009 4.3%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.095847 8.05%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.307335 3.77%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 0.822449 4.6%