Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Bitcoin Cash, Waves, Dogecoin Prijs Analyse: 17 maart

De marktberen van Bitcoin Cash mikten op een beweging onder het 23,6% Fibonacci retracement-niveau, maar een terugslag kan binnenkort worden verwacht van de stieren in de markt. Integendeel, Waves bleef handelen binnen zijn perstijdkanaal, terwijl het onwaarschijnlijk was dat DOGE noordwaarts zou breken uit een oplopende driehoek, tenminste op de korte termijn.
Bitcoin Cash [BCH]
Bron: BCH/USD, TradingView
Een kortetermijndoel voor de bulls van Bitcoin Cash lag boven het 38,2% Fibonacci retracementniveau, dat zich rond de $560-mark bevond. Hoewel dit niveau in de afgelopen drie weken slechts één keer werd doorbroken, waren de beren er snel bij om de beweging noordwaarts af te wijzen. De verkoopdruk was duidelijk in de markt toen de OBV lagere highs vormde. In feite zou de schaarste aan koopactiviteit ook kunnen leiden tot een doorbraak vanaf het 23.6% Fibonacci niveau.
De RSI wees naar het zuiden vanaf 40 en onderstreepte zwakte in BCH’s korte-termijn traject, maar er kan worden verwacht dat de bulls een gevecht zullen leveren op het prijsniveau voor de pers.
Golven [WAVES]
Bron: WAVES/USD, TradingView
De Bollinger Bands voor Waves registreerden lage volatiliteit toen de prijs handelde tussen $10.13 en $9.16. Dit betekende dat grote prijsschommelingen onwaarschijnlijk waren en dat een consolidatiefase zou kunnen aanhouden tijdens de komende handelssessies. De Awesome Oscillator weerspiegelde een neutrale markt, maar was op het moment van schrijven licht gekanteld in het voordeel van de beren.
Terwijl het druktijdkanaal een evenwicht registreerde, was het een belangrijk niveau voor zowel kopers als verkopers. Een scherpe beweging in één van beide richtingen zou de markt sterk kunnen doen overhellen in het voordeel van de kant die een uitbraak afdwingt. Een bullish scenario zou WAVES richting de $11-mark kunnen zien bewegen, terwijl een breakdown steun op $8.40 zou markeren.
Dogecoin [DOGE]
Bron: DOGE/USD, TradingView
Een stijgend kanaal vormde zich op het 4-uurs timeframe toen Dogecoin hogere lows en consistente highs maakte over de laatste 30 dagen. Een uitbraak van de bovenste trendlijn zou een koersdoel opleveren rond de $0,07-resistance, maar dat zou grotendeels afhangen van sterkere signalen uit de bredere markt. Nu Bitcoin en Ethereum beide onder hun recente ATH’s handelen, zou DOGE binnen haar huidige kanaal waakzaam kunnen blijven.
De MACD was bearish-neutraal, terwijl de Stochastische RSI lager koerste vanaf het middenpunt. In het geval van een breakdown zou de steun op $0.048 extra verliezen kunnen opvangen.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,864.00 2.15%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,630.80 1.97%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.06%
  • bnbBNB (BNB) $ 327.14 1.78%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.01%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.398432 2.88%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 0.999461 0.09%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.391348 2.12%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092152 3.01%
  • okbOKB (OKB) $ 44.29 1.02%