Bitcoin Nieuws | Crypto centrum

Bitcoin Cash, Ontology, Dash Prijs Analyse: 24 februari

Nadat marktleiders Bitcoin en Ethereum belangrijke niveaus op hun respectievelijke prijsgrafieken heroverden, flitste de bredere altcoin-markt op groen doordat kapitaal terug in de cryptomarkt stroomde. Terwijl BTC het $50k-prijsniveau herwon, klom ETH opnieuw voorbij het $1.500-niveau.
Zoals verwacht, namen alts zoals Bitcoin Cash, Ontology en Dash positieve signalen aan van deze ontwikkelingen en zochten naar hun eigen herstel.
Bitcoin Cash [BCH]
Bron: BCH/USD, TradingView
Met verliezen van bijna 22% in de afgelopen zeven dagen daalde de market cap van Bitcoin Cash onder de $10 miljard-grens, terwijl het nauwelijks de 10e positie vasthield op CoinMarketCap’s ranglijst. Op het moment van schrijven heeft BCH zijn verliezen geminimaliseerd op $477.8 en kijkt uit naar een herstel richting de directe weerstand. De MACD sloot af op een bullish crossover, terwijl de Stochastische RSI vanuit de neutrale zone naar het noorden wees.
De overhead weerstandsniveaus zouden liggen op $558.46 en $608.46, als BCH noordwaarts koerst. De omvang van haar stijgingen zou afhangen van bullish ontwikkelingen in de eerder genoemde indicatoren. Als de sell-off van de bredere markt aanhoudt, zou het volgende steunniveau liggen op $420.
Ontology [ONT]
Bron: ONT/USD, TradingView
Ontology klom bij het ter perse gaan terug boven de $1-grens, nadat de bulls de prijs optilden van het $0,89-steunniveau. De Bollinger Bands noteerden een zeer volatiele markt toen de banden divergeerden. Volatiliteit kan echter een sneller herstel mogelijk maken en een stijging richting het simple moving average leek waarschijnlijk, bij het ter perse gaan. Als de banden beginnen te krimpen op een prijsniveau, verwacht dan een consolidatiefase omdat de prijs zal zoeken naar stabilisatie.
De Awesome Oscillator registreerde een enkele groene balk en suggereerde dat kopers de bear market onder controle wilden krijgen. De weerstandsniveaus voor de cryptocurrency bevonden zich op $1,05 en $1,19.
Dash [DASH]
Bron: DASH/USD, TradingView
De grafieken op uurbasis onderstreepten de bullish beweging van Dash, terwijl het probeerde om de $242,7-resistance te omzeilen. De Awesome Oscillator steeg boven de half-markering toen het momentum overschakelde naar de bullish kant. Er waren echter sterkere signalen vanuit de bredere markt nodig om de onmiddellijke bovengrens om te draaien.
De Chaikin Money Flow toonde aan dat de stroom van institutioneel geld de recente verliezen zou hebben kunnen helpen verlichten nu de index boven de half-lijn bewoog, ondanks een pullback tijdens de laatste paar sessies. Een stijging boven de barrière voor de perstijd zou de volgende weerstandsniveaus op $260,5 en $280 opleveren.

Meld u aan voor onze Nieuwsbrief

Post a Comment

You don't have permission to register
  • bitcoinBitcoin (BTC) $ 22,904.00 0.56%
  • ethereumEthereum (ETH) $ 1,574.94 0.18%
  • tetherTether (USDT) $ 1.00 0.22%
  • usd-coinUSD Coin (USDC) $ 1.00 0.2%
  • bnbBNB (BNB) $ 310.42 1.4%
  • xrpXRP (XRP) $ 0.402427 0.53%
  • binance-usdBinance USD (BUSD) $ 1.00 0.33%
  • cardanoCardano (ADA) $ 0.375009 1.31%
  • dogecoinDogecoin (DOGE) $ 0.092646 8.04%
  • matic-networkPolygon (MATIC) $ 1.09 1.61%